<p style="color:rgb(159,159,159);font-family:tahoma, helvetica, arial, sans-serif;font-size:12px;background-color:rgb(252,252,252);">Az alábbi accountjaimat cserélném hasonló accontra csak közepes ág legyen húzva inkább.
<p style="color:rgb(159,159,159);font-family:tahoma, helvetica, arial, sans-serif;font-size:12px;background-color:rgb(252,252,252);"> -xpetya360 (sajnos nem tudok hozzá adni e-mailt hiszen az összes regisztrált oldalaim itt vannak tárolva)
<p style="color:rgb(159,159,159);font-family:tahoma, helvetica, arial, sans-serif;font-size:12px;background-color:rgb(252,252,252);">Ha nagyobb ajánlatot kapnék maximum ráfizetési limitem: 5000Ft. Tehát ha sokkal jobb accounttal rendelkezel akkor az összes account és meghivó mellé utalok még 5000Ft-ot ha szükség van rá.
<p style="color:rgb(159,159,159);font-family:tahoma, helvetica, arial, sans-serif;font-size:12px;background-color:rgb(252,252,252);">Érdeklődni itt privát üzenetben vagy pedig kerekistvan94@gmail.com cimen.
Lenne egy előfizetői account, amin van most jelenleg 30 nap előfizetés + 7 nap Refer a friend keretein belül, tehát összesen 37 nap van még vissza. és egy level 10-es Sith Warrior + 20 cartel coin + lvl 10-es jedi knight.
Megválnék tőle, elhamarkodtam az előfizetést, nincs rá most időm, az előfizetői napok pedig nem szeretném, hogy elperegjenek.
<span>Paragon: SC:550/HC:250
DH: Maraduer Set, The Shadows Mantle, Unhallowed Essence</span>
<span><span>Crusader:Armor of Akkhan, Ancient Blade of Phrophecy, Rolands Legacy
Witch Doctor: Raiment of the Jade harvester, The Furnace
Monk:Raiment of a thousand Storm, Monkey King's Garb(sunwoku), Inaa's Mantra, Incense Torch of the Grand Temple
Hardcore DH: Maraduer set + Kridershoot
Emellet rengeteg kavics, fegyver és legendary gem (fontosabbak 35 szint körül)
A Starcraft 2 Wings of Linerty</span></span>
<span><span>Heroes of the Storm Closed Beta acces</span></span>
<span><span>Mindhárom csomaghoz megvan eredeti doboza, telepítő CD, és aktiváló kulcs, első tulaj.</span></span>
Eladnám steam accountam.
Játékok:
-Counter-Strike: Global Offensive
-Call of Duty: Modern Warfare 2
-Killing floor
Killing floor-toy master
-No More Room in Hell
-PAYDAY: The Heist
-Portal
-Sniper Elite V2
Ára: 15 000 Huf.
ha meg egyezésre jutunk akkor majd mehet skype facebook etc.
érdeklődni e-mailben: epadar@freemail.hu