Eladó Magyarország 2-es szerveren 70-es szintű legendás 50-es karakter, jelenleg "rettenetes" rangú. Kajás erődökkel, mindenhol 2-es vagy 3-as istálló, 5-ös őrtorony, 6-8 pékségekkel, 68 faluval. 3db 90/90-es parival, több 90-es távos parikkal és még sok extrával. E-mail fiókot is adom hozzá. Ár 15.000Ft
Eladóvá vált a jelenleg Gold 3as lol accountom 73 hőssel, 2 rúnaoldallal és 20 skinnel (http://www.elophant.com/league-of-legend...0790/skins). Soha nem volt bannolva, a mostani esemény jutalmait is meg fogja kapni az account. Kb. 8ezer ft-ra gondoltam,de érdeklődni a beci1994@gmail.com e-mail címen lehet.
<p style="color:rgb(20,24,35);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">Sziasztok Steam accountom cserélném WOT t 8 prémium tankra amik lennének rajta és értelmesebbek:
-Beast of Prey
-CS:GO + Bloodhound kieg vagy mi akar lenni <i>smile hangulatjel</i>
-Dont starve Together Beta
-FEAR 2 : project origin
-The Forest
-Insurgency
-Nether
-Rust
-Warhammer40k: Dawn of war 2
<p style="color:rgb(20,24,35);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">-War Of The Roses + Kinger dlc
És még lenne 1 Infestation Survivor Stories másik e mailel ha segitesz bene az eamilt átirni azt is adom hozzá <i>smile hangulatjel</i> ezek csak az értékesebbek voltak <i>smile hangulatjel</i> 1 képet is tettem fel azért.. Akit érdekel Privátban irjon. (hülyék kiméljenek[Köszönöm])
<p style="color:rgb(20,24,35);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">Sziasztok Steam accountom cserélném WOT t 8 prémium tankra amik lennének rajta és értelmesebbek:
-Beast of Prey
-CS:GO + Bloodhound kieg vagy mi akar lenni <i>smile hangulatjel</i>
-Dont starve Together Beta
-FEAR 2 : project origin
-The Forest
-Insurgency
-Nether
-Rust
-Warhammer40k: Dawn of war 2
<p style="color:rgb(20,24,35);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">-War Of the Roses+ kinger dlc
És még lenne 1 Infestation Survivor Stories másik e mailel ha segitesz bene az eamilt átirni azt is adom hozzá <i>smile hangulatjel</i> ezek csak az értékesebbek voltak <i>smile hangulatjel</i> 1 képet is tettem fel azért.. Akit érdekel Privátban irjon. (hülyék kiméljenek[Köszönöm])
Sziasztok steam cserélném wot accra e-mailel eggyütt amik vannak rajta képeken láthatjátok Cs:GO hoz most bloodhound cucc is megvan véve.. Normális ajánlatokat várnék privátban. Vagy esetleg 1 t8 as prémium tankra mert leginkább csak az érdekelne