A képhez képest újdonság, hogy van még rajta egy Contagion és egy Insurgency.
A borderlands 1,2 GOTY (a 2-nél mind az 5 headhunter dlc is megvan), a Pre-Sequel csak alapjáték, DLC nélkül.
Skyrim, Saints Row 3,4, Fallout NV szintén minden DLC-vel rendelkezik.
Esetleges kérdések jöhetnek PM-ben.
E-mail fiókot is adom az acc mellé.
Fontos: A Secret World, mivel egy külön oldalon aktivált mmo, csak steam-en vásároltam, alapjáraton nem képezi az eladás részét, csak ráfizetés esetén.
Ár: megegyezés szerint, privát üzenetben lehet érdeklődni, árajánlattal. (realista vagyok a steam accountok eladási árait illetően..)
Eladó lenne League of Legends fiókom elég sok skinnel, és hőssel
Típus: MOBA Kiadó: Riot Games Régió:
szint:
<div>Hős: Skin: Extra:
NA 30 77 46 Eszméletlen jó ikonok
IP: 3184 Riot Pontok 19 Email : Nem megerősített --> rögtön az e-mailedre átváltoztathatod Divízió: Gold I. Premium Minőség A fiókon soha használtak csalást, vagy botot.</div>
A játékot az egyik legbiztonságosabb oldalon, a PlayerAuctions-on tudod megvásárolni. Hogy működik? 1. Megveszed. 2. Kifizeted. 3. Én elküldöm a fiók adatait, és te azonnal megkapod. 4. Visszaigazolod az oldalon, hogy megkaptad, és működik. 5. Én megkapom a pénzt, miután a visszaigazolás megtörtént.
( Az account Eu Westes, de most lett áthozva eune-ről, és még ott érzékeli az oldal a skineket )
Silver 3 most s5 végén, s4-ben is hasonló helyen volt. De csak a 10 placement meccset tolom le általában, szinte sosem játszottam rankedet.
Irányár : 15.990 Ft ( A skinek miatt gondoltam azért ér ennyitm és nem kell már kariért IP-t gyűjteni sem, mivel mind meg van + van rajta 8483 IP ezen felül , de alku lehetséges, megegyezünk valahogy ).
Természetesen más városból is lehet érdeklődni, csak azért preferálnám Debrecent, mert akkor személyesen meg lehetne oldani a dolgot. Más városból előre utalás után küldöm az accot, de tudom, hogy neten keresztül vagy megbízik egymásban az ember vagy nem, ezért előny, ha 1 városban vagyunk legalább.
Rajtam nem múlik a bizalom, de nyilván ezt mindenki maga döntse el
Csatoltam a képet, ahol látható, hogy nincs nem megszerzett karakter, és az account létezik.
Akit érdekel írjon kommentben, mert az e-mailt nem gyakran nézem.
Elindítottam a League of Legends-et de a gép RADS hibát írt ki akkor mi a teendő hogy elhárítsam azt?Próbáltam már újra rakni a játékot de akkor is azt írja ki.Légyszíves segítsetek.
Üdv! Megválnék a 3 éves nagy accountomtól. Nagyon ritkán játszom már csak, így inkább megválnék tőle.
Adatok:
Szerver: Arizona
Karaker: Párbajhős
Szint: 131
Párbajszint: 378 (párbaj ranglista TOP 31)
Mesterség: Kovács
Mesterség szint: 187
Felszerelés:
Csak megemlítenék néhányat a teljesség igénye nélkül: Függetlenségi nyilatkozat (elég ritka, gyűjtői darab, amit rövid ideig 2000 aranyrögért lehetett megvenni), Bill Doolin ruhaszett, Cullen Baker ruhaszett, Cullen Baker fegyverszett ütős jobbkezessel, Bob Dalton lószett, Frank James lova, Aranykészlet, Gyűjtők fegyverszettje, Natty Bumppo ruhaszettje, Rudolf, Pat F. Garrett farmerja
Néhány komolyabb elért eredmény: Barbár, Milliomos, Párbajmester, NPC hentes, Idegen, A west mestere, Kényszeres gyűjtögető
Jelenleg egy refi & szívós ütős pontozás van rajta erő alappal, ami nem rég lett csinálva. Elég jó pontozásnak tűnik eddig. Pénz nem sok van az accounton a pontozás miatt, de rengeteg eladható felszerelés van, amiből sok pénzt lehet csinálni.
Rengeteg időt, energiát és pénzt fordítottam az accountra ez alatt a 3 év alatt. Szerintem az elmondottak és a fenti link magáért beszél. Raktam fel pár képet is.
Irány ár: 15,000 Ft
Ez persze ALKUKÉPES, de ingyen senkinek nem adom. Reális ajánlatokat várok.
Érdeklődni emailben és telefonon lehet.
Email cím: robert.pudic@gmail.com
Telefon: 06705047955 - hétvégén bármikor, hétközben pedig 15:00-tól elérhető vagyok általában!