JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: Egyenlõtlenség-Riot Team csapatához szól
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Kedves játékosok! Megróbálom nem felidegesiteni magam azon ami az elmult honapban és  hetekben történt :

       1.  75 normál játél lejátszásáig RANKED BANT  kaptam azt irta nem megfelelő videlkedés- jó mondom nincs semmi baj nem tudtam miért van ez , hiszen ezt az után kaptam mikor vagy egy nyertes meccset játsztottunk vagy a hangulat volt jó és ezután kaptam egy ilyen üzenetet !  AtttóL MERT MEGRÓBÁLOM MEGNYERNI AZT A ROHADT MECCSET  MINDENT BELEADOK  ÉS MEGKÉREM A sUPPORTOT NE TÁMADJA A MINIONOKAT MERT IDEGESIT LEROM 1 x 2x 3x LEIROM MIÉRT AKAr 2 v1 be fightolni miért vesz teljesen más itemet  ami még rossz is ? miért van az hogy RANKEDON OLYASMI MEGY HOGY '' I say  first adc pick jungle or i troll '' ??? és mután kipélek a hülyeségük miatt akkor  jön hogy 20 perc alacsony prioritásu várolista ??? Visszatérve hogy magyarázom a supportnak ne menj bele  ne támad a minionokat ötögyére nekem is elpatan a húr ok világos .... Jött ez Medencés Buli szivvel lélekkel dolgoztam azért hogy meglegyen  a Muno skin de nem jött össze csak az IP hétvége a zságbamacska meg az 5.13-as patchben ezek az új minionok ..... Mikor nem kaptam semmit még mindig nem mondtam semmit nem jöttem sirni nem reklamáltam miért nem kaptam  tudom hogy volt mikor nem megfelelően használtam a szókincsemet (ritka eset ) ezért ugy gondoltam ok semmi baj nem kaptam se skint se hőst se ikont  np  gg wp ám ami nagyon felidegesitett :

     2. Egy 5 fős csapatban voltunk mindenki tudta hova akar menni am a 10 éves kispisti úgy gondolta ő ekko midezni fogg mikor már ki volt választva az orianna ok semmi baj jöhetsz ekkoval de botra menj supportnak vehetsz dmg  tárgyakat nem fogunk flamelni de kezdte az olyan hülyeséget i say first ? MILYEN BAROMSÁG EZ MIKORM INDNEKIVEL LEBESZÉLTÜK KI HOVÁ MEgy KÖNYÖRÖGTÜNK HOGY NE FEEDELJEn ERRE first blood enemy katarina mert MENT ÉS LAZÁN feedelt mikor 2 v1 be voltam riven- yasuo páross ellen mert nekik nem volt jungleresük (gondolom ott is ment a flame mint állat na mind ) sikerüly annyira kijátszani őket torony alat ( hát fizzel ulti E Q comboval nem volt nehéz XDDD ) PINGELTEM A GRAGASNAK JÖJJÖN MERt EZ 2x KILL igy is lett hát a 10 hp s yasuo meg a 160 hp rivenhez odagurult és bumm rekt XD na jó ) am meg az elenség is mondta ne olje meg az ekkot a kata mert ez nem vicces. 

   3. ugye milyen jó dolog mikor de dolgozol azon hogy másnak meglegyen a skin én le se vagyok szarva a másik miután megkapja a jutalmat és nem ugy van valami ahogy neki tetszik akkor már sir meg FEEDEL EZ IGAZSÁGOS HM ???   am meg itt a link szerintem egy  bant lökhetnétek neki : http://matchhistory.eune.leagueoflegends.../207875389<---- bizonyiték és Ő megkapja más meg nem köszönöm tényleg szivből szeretnék gratulálni az ilyenekhez