JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: Tauri Wow Acc eladó
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Tauri Wow acc eladó, értékéhez képest mélyen áron alul! (23.000 magyar pénzegység, de alkudhatunk kicsit) Az accounton 10 db lvl 85-ös karakter van a tauri realmen (mindegyik kasztból egy, az allis oldalon).

 

Mindegyiken 2 maximális szintű fő szakma, de van amelyiknél 1-2 a kicsik  közül is ki van húzva.Az acc úgy van megcsinálva, hogy mindegyik szakmából legyen, így mindent el tudsz készíteni magadnak, és a több aranyat termelő szakmákból (JC, Alkemy), több is van, mindegyik szakma a legoptimálisabb karira leosztva (pl. a druida a herbás a flight form miatt, tank kapta a miningot, stb).

 

Majdnem mindegyik karakter raid képes az aktuális kontentben. (ilvl 360-370 közöttiek)

 

A main kari egy n.elf férfi dudu, 370-es tank gearrel, de hasonló szintű gear mindegyik talentre ki van gyűjtve.

6k acsija van, 6 full szakmával, 55db mount (egyik sem kredites), 80 körüli db pet, sok transmog cucc stb.

 

Minden karakterem rendkívül igényesen, (gearelve, gemelve, encsázva transmogolva) össze van rakva.

A tiszta üzlet híve vagyok, így AZ ÜZLETET KIZÁRÓLAG SZEMÉLYES TALÁLKOZÁSSAL tudom elképzelni, ezért kérem, olyan hívjon, akinek debreceni vagy nyíregyházi találkozás megoldható.

 

Így lehetőséged lesz részletesen átnézni a számítógépemen amit vásárolsz, illetve ha az üzlet megköttetik, azonnal minden kódot, email címet és biztonsági telefonszámot átírhatsz a tiedre.

 

Minden további kérdésre szívesen válaszolok emailen bármikor. Cím: whatdoeshewill@gmail.com