JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: Splinter Cell
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Tudna valaki segíteni? A Defense Ministry-n dekkolok és nem bírok rájönni mi a hiba. Mikor a két muksó beszáll a liftbe és rájukküldöm a laser mic.-et, hallom is őket de mielőtt felérnének kirak <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/blink.gif' class='bbc_emoticon' alt=':blink:' /> "TÚL SOKAT HIBÁZTÁL"

Vendég

Hát elméletileg ha már lekaptad őket,baj nem lehet,de mivel te az ellenkezőjét írod úgy látszik mégis <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' /> Kezd előröl és úgy játszd,hogy egyszer sem riasztasz.

Akkor valszeg nem lesz probléma.
Kössz de ezen már túlvagyok.

Valószinüleg programhibáról van szó mert nem a riasztó szólal meg hanem a progi nem veszi be hogy felvettem őket a leser mic.-el <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif' class='bbc_emoticon' alt='Sad' />
Ha valaki tudna küldeni egy mentést, valhonnan a liftes akció utánról és a hozzá tartozó Config.ini-t azt nagyon megköszönném.

frici102@axelero.hu

Vendég

Helostock!

Tudnátok mondani valami helyet ahonnan splinter cell végigjátszást lehet letölteni?

köszi
[url="http://www.playware.hu/index.php?page=cikk&id=48"]http://www.playware.hu/index.php?page=cikk&id=48[/url]

Vendég

Köszönöm
hali

ugyan itt bénázok én is

ujrakezdtem - semmi megoldás

a lift majdnem fel ér, a dög gép meg kiírja, hogy tul sokat hibáztam. tud már valaki megoldást?

Tiszta ideg vagyok már!!! <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wub.gif' class='bbc_emoticon' alt=':wub:' />
Amint kiérsz az udvarra előkapod a szerkezeted és azonnal beméred vele a liftet és rajtatartod. Kész.