JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: Half-life 2
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Ha kell segi irj!wolfi0@freemail.hu
Sziasztok ! Volna egy hatalmas problémám ! Megvettem a Half Life 2-t jogtisztán, regisztráltam, játszottam vele kb pár hónapot, aztán letöröltem. Most ahogyan újra használatba akarom venni, a következő hibaüzenetet írja ki :Error 1334. The file 'hl2.ico1' cannot be installed because the file

cannot be found in cabinet file 'hl24.cab' . This could indicate a

network error, an error reading from the CD-ROM, or problem with this

package.Nem tudom mire véljem, mert 512-es netem van... Mit tegyek ???Kérlek segítsetek mihamarabb !

Üdvözlettel : Tamás
szia!ennek semmi köze nincs a netedhez. a telepítéskor a CD-ről olvasni próbál egy installáláshoz szükséges tömörített fájlt (.cab), azonban nem tudja beolvasni rendesen, és ezért hibát ír ki.próbáld meg a telepítést egy másik számítógépen egy másik CD-meghajtóval. ha ott működik, akkor dobd ki a saját meghajtódat, és vegyél helyette újat. ha ott sem működik, akkor a CD-vel történt valami, valószínűleg karcos lett vagy más módon megsérült.utóbbi esetben kérd kölcsön egy haverodtól a telepítőlemezeket, vagy - ha vannak ehhez forrásaid - töltsd le internetről a cuccot, és aztán a saját kulcsodat használd a telepítéskor.