JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: IGI2 vs. MOHAA
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Szerintem a MOHAA ráver!
szeva MOHA!!!!!!!!!!!!
Ilyen kérdést hogy lehet feltenni. Szerintem elég egyértelmű MOHAA. Szerintem még most is elég jó csak a grafika rossz benne a mostaniakhoz képest. De amúgy II. világháborús játéknál nálam egy ideig nem verte megsemmi.
Nos, ez a szavazás elég nem egy értelmű. Hogy lehet összehasonlítani a Mohát az igivel. Egy az, hogy az igi nem világháborús játék.
ezel valahogy énis igy vagyok nekem azok a kedvenceim mondjuk nem ismerem az igi2 öt de a mohaa az király amejik megverte nálam a háborus játékot az a conter strike sours
Hát igen. Az igaz, hogy nem világháborús játék, de grafikát és hangokat össze lehet hasonlítani. Na meg van még pár dolog. Ilyen például a MI meg a játékidő is.Bár az tény, hogy az világhábroús az meg nem, de attól még össze lehet hasonlítani <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wink.gif' class='bbc_emoticon' alt='Wink' />