JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: játék
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Oldalak: 1 2 3 4 5
Valaki ismeri a Baldurs' Gate-t? <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/rolleyes.gif' class='bbc_emoticon' alt='Rolleyes' />
[quote name='vjnorbi' date='2005. May. 3. @ 07:25']Valaki ismeri a Baldurs' Gate-t? <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/rolleyes.gif' class='bbc_emoticon' alt='Rolleyes' />[/quote]

<img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/mad.gif' class='bbc_emoticon' alt=':angry:' /> En nem!

Szohi gane!
Régi de nagyon jó szerepjáték!!
A Hereticet ismeri valaki?

Annyi régi játékot támasztanak már fel, hogy öröm nézni őket, ennek is lehet majd új része, mert az ID-nek kellene csinálnia.
[quote name='Gebriel0622' post='14466' date='2009. 07. 30. / 18:06']A Hereticet ismeri valaki?

Annyi régi játékot támasztanak már fel, hogy öröm nézni őket, ennek is lehet majd új része, mert az ID-nek kellene csinálnia.[/quote]jah, a Heretic jó volt. meg szinte az összes, akkoriban készült 2.5D-s és 3D-s FPS. még az olyan viccesre vett produktumok, mint a Redneck Rampage is taroltak és kellemes szórakozást okoztak. kár, hogy mostanában más a trend.
Azért a régi játékok is kezdenek feléledni most már, azért kezdenek visszatérni a régi időkhöz a trend.
[quote name='Gebriel0622' post='14479' date='2009. 07. 31. / 13:12']Azért a régi játékok is kezdenek feléledni most már, azért kezdenek visszatérni a régi időkhöz a trend.[/quote]ne kiabáld el, simán lehet, hogy az eredeti hírnevet meglovagolva kijön valami szégyenteljes gagyi...
Végül is az is meglehet, de eddig minden sinen megy.

És mit szolsz az Alan Wake-ra?
[quote name='Gebriel0622' date='2009.07.30. - 18:06' timestamp='1248969990' post='14466']

A Hereticet ismeri valaki?

Annyi régi játékot támasztanak már fel, hogy öröm nézni őket, ennek is lehet majd új része, mert az ID-nek kellene csinálnia.

[/quote]Nagyon hangulatos játék volt, főleg a második rész. Az akkori Doom klónok egyik kiemelkedő darabja, ráadásul készült hozzá 3D-sítés, olyan mint a Doom-hoz,szóval jó játék röviden :-)
Hát az nagyon ott volt annó, most is el tudnék képzelni egy visszatérést, bár így lenne.
Sajnos nem sok esély van rá, de hátha a Raven-nél eszébe jut valakinek e régi cím felélesztése, esetleg még a Hexen-t is mellérakva
Ja ja, azt is bizony, inkább az ilyen játékokon kéne törni a fejüket, nem pedig a sok ismeretlen szarságokkal jönnek elő mindenki.

Meg ugye ott van a Carmageddon is.
Azért akadnak ötletes új játékok is, példának okáért az Overlord vagy a Jericho. A Carmagedddon sorozat jöhetne, asszem anno volt is hír hogy fel akarják támasztani, reméljük nem csak pletyka :-)
50% esélye volt annó rá, hogy bejelentsék hivatalosan is a játékot, de aztán nem lett belőle semmi sem.Aztán jött a megrázó hír, hogy törölték a játékot. <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/mad.gif' class='bbc_emoticon' alt=':angry:' />
A supaplexnek 16 év után jött a folytatása.
Oldalak: 1 2 3 4 5