JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: Mafia Vs Godfather
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Melyik a jobb játék? A régi Mafia vagy az új Godfather. (ami engem illet sztem a godfather jobb, de mielőtt játtszottam nem hittem, hogy túlszárnyalja a mafiát)
Szavazzatok <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/blink.gif' class='bbc_emoticon' alt=':blink:' /> <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/angry3.gif' class='bbc_emoticon' alt=':angry3:' /> <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt=':lol:' />
Szrenitem mind a kettő jó. A Mafia régen volt nagy szám, most a Godfather. Remélem mind kettőből lesz 2. rész. Akkor lehetne összehasonlítani, ha egyszerre jelent volna meg.
Én csak a Mafiát ismerem, mármint ezzel játszottam. De nekem mindig ez lesz a kedvencem! Megfogott a hangulatával és azzal, hogy nem csak az öldöklésről szól hanem emellett figyeltek a történetre, és másra is. És a városon való átvergődést is birtam itt nem mint a GTA San Andreasban hányingert kaptam a hullámzó képernyőről. És egyátalán nem egy reális játék a GTA de persze ez nem dönt el mindent és nem is túl fontos (, de valakinek ez is fontos). Ráadásul a nagy pályánkívül nem jobb a GTA a Mafiától, persze azárt nézzük meg mikori a két játék.
Legyen elég annyi, hogy a Maffiát 5x végig nyomtam és ma elkezdem megint. (kormánnyal tripla játékélmény) <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wink.gif' class='bbc_emoticon' alt='Wink' />