JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: Wwe-es és Wwf-es Játekok
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Szevasztok megnyíle ez a akármi.

Remélem van érdeklődés ezekre a játékokra nekem csak a 2002-es RAW van meg akinek kell az jelentkezzen msn-en elküldöm.Ezek a játékok sokkal értelmesebbek mint a Mortal Kombat-ek.a Mortalban lehet varázslatokkal csapkodni 1mást de nem lehet a másikat ráfektetni 1 asztalra és 1 létráról ráugrani.És a varázslatokat az életben sosem fogják sportként űzni de ez már régóta van élőben.
Sztem a Mortal Kombat nagyon sz@r! <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/listen.gif' class='bbc_emoticon' alt=':listen:' />

Hajrá Pankráció!!!

Szoval Teljesen Igazad van Rey Masteryo.

Én állandóan pankráción játszok, vagy videókat nézek/meccseket. ( www.youtube.com )

A youtube a kedvanc lapom mert ott minden van!!!(suószerint)

Hardyboyz <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif' class='bbc_emoticon' alt='B)' />
Ja és nekem kéne a játék.........



Hardy
heló nekem is kéne a játék.
Szia ird me ide az msn cimed.Előre is köszönöm
Rey Mysterio ird meg az msn cimed erre a cimre

nasri8@citromail.hu
amikor meg van minden es keri azt h irjam me az user id meg a kododt akkor milyenkododt es milen jelszot kell beiirni????
akinek van vmien keméy Wwe-es game pc-re playsation 2 vagy esetle psp-re az szoljon és küldjön és viszonzom.köszi elõre is.Ati voltam.