JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: Officereknek Letöltendő Addonok
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
[url="http://restoredflame.jatekok.hu/addons/WhisperLoot.0.5.zip"]Whisperloot[/url][url="http://restoredflame.jatekok.hu/addons/CT_RaidTracker_v125.13_modded.zip"]CT-Raidtracker modded[/url]minden offit megkérek hogy töltse le ezek legyen oly potrohos
ok itthon megtörtént, megyek pestre ott is meglesz!!! elmondod majd hogy kell használni őket???
igen
Vihar a Raidtrackert letöltöm és bekapcsolom akkor minden lootnál feljön 1 nagy ablak amit nem tok eltüntetni ezt hogy lehet kikapcsolni?

<img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wave.gif' class='bbc_emoticon' alt=':wave:' />
[quote name='Krael' post='4333' date='2006. 10. 02. / 00:34']Vihar a Raidtrackert letöltöm és bekapcsolom akkor minden lootnál feljön 1 nagy ablak amit nem tok eltüntetni ezt hogy lehet kikapcsolni?

<img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wave.gif' class='bbc_emoticon' alt=':wave:' />[/quote]ha nem jönne fel nem tudnánk rp értéket rendelni az itemekhez

a beállításokról majd felnyomok egy scrshotot aztán meglássátok mi a tuti
Minden egyes healernek kötelező addon, akinek valami segítség kell, vagy esetleg nem érti, annak elmagyarázom, nagyon megkönnyíti az életet és nem pazaroljuk a manát.
[quote name='Viharpöröly' post='4292' date='2006. 10. 01. / 12:55'][url="http://restoredflame.jatekok.hu/addons/WhisperLoot.0.5.zip"]Whisperloot[/url][url="http://restoredflame.jatekok.hu/addons/CT_RaidTracker_v125.13_modded.zip"]CT-Raidtracker modded[/url]minden offit megkérek hogy töltse le ezek legyen oly potrohos[/quote]no ha ezt nekem is köll használni, akkor mejd nekem is mond el, vagy ird le, vagy pénteken megbeszéljuk, viszek pappert meg cerkát hozzája.
Nah akkor majd Beállítást Zeus nyomd fel jah Meg a csengőhangokat is! <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />

<img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wave.gif' class='bbc_emoticon' alt=':wave:' />
[url="http://restoredflame.jatekok.hu/files/rtsetup.doc"]CT raidtracker fullos leírás képekkel illusztrálva[/url]

mindenki olvassa el fontos
Sokak kérésére itt is van a tartalékosokat kezelő addon.

Ma este tartok belőle kiselőadást és élesben be is mutatom ha valakit érdekel.

Akármi kérdés van vele kapcsolatban nyugodtan keressetek meg engem.A letöltött filet nevezzétek át .rar kiterjesztésűre.