JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: Klántali
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Nálunk bevett szokássá vált, hogy a guild tagjai hetne összeülnek péntekenként élőbeni eszmecserére, sörfolyatásra, csocsózásra. Ez már 2005 november óta így van.Ennek helyszíne a [url="http://www.noiret.hu"]Noiret Billiárd[/url] szalon. A talik általában 19:00 órakor kezdődnek. Találkozni a budapesti Arany János utcai metrómegálló kijáratánál szoktunk. Általában 4ig vagyunk ott mivel eddig van nyitva a hely. Amennyiben vidékről érkezel ne félj attól, hogy egyedül maradsz a vonatod, buszod indulásáig.

Van billiárdozási, csocsózási, kártyázási, tájfunozási lehetőség. Ja meg persze alkoholizálási lehetőség <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/beach.gif' class='bbc_emoticon' alt=':beach:' />

Italválasztékból mindenki megtalálja a magának tetszőt.

Kajaként pizzával vagy szendvicsekkel szolgálnak.Ezeken a találkozókon minden guild tagunkat szívesen látjuk.Következő tali időpontja: Most péntek <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />Ha jönnél de félsz hogy nem ismersz meg senkit ezen a telefonszámon jajgathatsz helpért: 06-20-334-88-23 (Viharpöröly)