JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: Burning Crusade Instakövetelmények
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Alapok:

Min. 40 Buffregens

Min. 5 Makk támasztáshozResto:

Min. 15 Super Mana potion vagy Major Dreamless Sleep potion

Min. 10 Elixir of Major Mageblood vagy Elixir of Healing Power

Min. 10 Blackened Sporefish vagy Golden Fish Sticks

Min. 2 stack Superior Mana Oil (10 charge)

Legyen nálad továbbá:

1 db Flask of Mighty Restoration vagy Flask of Distilled Wisdom ízlés szerint (ezt csak raid ill. kasztleaderi utasításra kell beinni, leginkább csak a 25 fős instákba uj bossokra fogjuk majd használni)Feral:

Még nem irtam összeBalance:

Hehe, jól is néznénk ki...Ezek a potimennyiségek általában elegek szoktak lenni egy bosswipolós raiden is (nem, mi nem szoktunk ilyet <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wink.gif' class='bbc_emoticon' alt='Wink' />) ez azt jelenti hogy általába ennek csak egy része fogy el, de ettől függetlenül mindig legyen nálad. Trasheken nem kell bepotizni, nem is ajánlatos, és farm szintű bossokon sem értelemszerűen. A készüléseket figyelem, és ez kihathat a 25 fős raidbe invitálás sorrendjére is előbb utóbb, illetve lefokozás, etc...UI: majd egyszer összeirom ide mit hol lehet beszerezni mi kell hozá, esetleg mennyibe kerül, ill. ki tud csinálni.

Slim pls jelöld meg a topicot.