JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: Knights Of The Old Republic 1,2
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Kotor 1 vs Kotor 2
Hát, én a nagyon sokra szavaztam <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />A Kotor egyet még haveromnál láttam, valamint a GameStar-ban olvastam róla. Tetszett. Jó volt a csapatirányítás, és elég ötletes is. Jó a harcrendszer. A grafika is elég jó, de nem kellett hozzá erőmű. Azért is nem szavaztam komolyabban, mert ez nem az én kategóriám. Én inkább Stratégáikkal és kalandjátékokkal játszom, mint a Gothic. Jó, hogy írom! A K.O.T.O.R. szerepjáték, úgyhogy áthelyezem a szerepjátékok közé.
Uh, ez durva, akcióba tettem a KOTOR-t <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wacko.gif' class='bbc_emoticon' alt=':wacko:' /> <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wacko.gif' class='bbc_emoticon' alt=':wacko:' /> Lehet, hogy álmomban nyitottam a topicot, de 1 KOTOR fannak az is bűn <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' />A KOTORnak egyébként lesz 3. része? Mert én vmi olyasmit hallottam, de még nagyon régen..