JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: Hírek
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Raid jelentkező rendszerünk újra aktív. Ezentúl ott lesznek kiírva a B,G csapatok kazán raidjei, plusz guildes 25 fős megmozdulásaink. Mivel nagyjából beállt a raidprogressünk a raidek mindig egy hétre előre ki lesznek irva.Mindenkinek regisztrálnia kell és kreálnia egy karaktert a profile menüpont alatt.(régi regisztrációk törölve lettek, mindenkinek szükséges az új regisztráció és karakter generálás)A jelentkezések ezenttúl meghatározóak lesznek az invben és az esetleges helyátadásokban. Elkerülendő a sértődött raidelhagyásokat.A jelentkezéseket megtenni és esetlegesen törölni a raid kezdése előtt maximum 1 órával tudjátok megtenni.Aki nem jelentkezett, hamarabb kikerül a raidből.Viszont a jelentkezés időpontja nem befolyásolja a raidinvet. Ergo nem élvez előnyt a hamarabb jelentkezett tag.A Rp oldal is újra működésbe lépett. Ezentúl megszünik a rollos rendszer. A tárgyaknak ára van amit a Rp-ből fizetsz szépen. Minden instáért kapsz Rp-t, Kharazanért is. Ha valahova nem férsz be de online vagy készültél akkor a raidért járó rp-k teljes 100%-át megkapod. Ezért viszont az insta bejáratában kell tartozkodnod felkészülten bevethetően. Aki nem jutott be egy raidre az a következőre előnyt élvez saját karaktertipusán belül. (Healer,Tank,Ranged,Meele). Kivételek speciális esetben előfordulhatnak.RP értékek a közeljövőre nézve:Kazán rp-k:

1 óra eltöltése 20rp

1 boss levágása 10rp

1 epic loot kezdő licitje 100rp egy licit esetén 50 rpGruul rp-k:

1 óra eltöltése 20rp

1 boss levágása 100 rp

1 epic loot kezdőlicitje 100rp egy licit esetén is 100rpSetitem kiosztása:

Tank elsőbbség: Murvam, Bat, Littleboy, Menudo automatikusan jogosult a setitemre ha szüksége van rá minden setitem után 500rp levonást kapnak

nem tank setitem esetén licit van 300rp-s induló licittelLicit rendszer:

a liciteket az aktuális raidleadernek kell megtenni whisperben. Ő kiirja az aktuális legmagasabb licitet raidchatre. A licit emelhető addig amig van pontotok vagy egyedüli licitálóként maradtatok. Licit emelés minimum 50 pont. Hybrid pontokat csak all in esetén fogadunk el.