JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: Perfect World Europe Server [ingyenes Mmorpg]
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
hali orommel jelentem be nem soka az europai hivatalos cabal szerver tulajai megnyitjak az europai perfect world szervert. miert is jobb szerver nekunk? laggmentesebb, europai arak (milyen arak ha ingyenes? a jatekba vehetuk extra dolgokat mint peldaul fashion ruhak, hp tolto, pont kiosztas vissza allito, repulo szarnyak,kardok,alattok amikkel utazhatunk a levegoben, s foldi lovagolhato allatok, meg egyebb rakas dolog, de maga a jatek ingyenes jatszhato)



ami megfogot ebbe a jatekba a grafika s a jatek menet kidolgozotsaga s eddig jatszot rpgnel jobban tetset ezert plane azert mert mind a 6 karakter egyensulyba van, nincsnek idegesito buggok a jatekos vs jatekos harcban ami neha oda vett nehany jatekba a hangulatnak. 1 szo mint szaz kidolgozot.



addok par videot hogy tudjuk milyen is a jatek (a video az usa szerverrol valo)



Hogyan alkotjuk meg a sajat karakterunk designat



mi is a sztoryja a jateknak?



egy gagyibb action trailer



ezek a videok az usarol vannak mert eu szerver kb jovo 7en szeptember 2ik feleben nyillik majd meg, az usa szervert a ping es a hatalmas arak miatt csak kiprobalasra ajanlom (usa szerver: perfectworld.com)



amit erosen ajanlok hogy nezzetek be az europai pw forumaban. [url="http://forum.perfectworld.ms"]http://forum.perfectworld.ms[/url] cimen regizhetek (referralshoz irjatok: shadowvzs)

regi utan csatlakozatok a magyar grouphoz ezen a cimen az eu pw oldalan <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />



[url="http://forum.perfectworld.ms/group.php?groupid=29"]http://forum.perfectworld.ms/group.php?groupid=29[/url]

ha van kerdes az xfire elerhetosegem shadowvzs nickre halgat de a europai pefect world forumon is irhatok nekem <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />



a jatek grafikajat innen meglehet itelni

[url="http://gallery.community4ever.de/thumbnails.php?album=20"]http://gallery.community4ever.de/thumbnails.php?album=20[/url] (nagy screenshot adatbazis)
Sziasztok! Gyertek magyarország legelsö perfect world szerveréreBig Grin (Revolution Perfect World)

[url="http://perfectworld.revolution-world.com"]magyar szerver[/url]
[url="http://impulsive.hu/?/module/pw"][Kép: pwbanner.png][/url]
Ez milyen játék? Metin2 vagy Gates of Andaron féle?