JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: Halo
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Hi! Olyan gondom van a gamel hogy felraktam (Halo 2) és nincs hang csak a töltésnél egy kis zümmögés de semmi más. Próbáltam K-lite Xp Codec packot és Mpeg layer-t de ugyanugy nincs hang , más game megy normálisan...illetve a K-lite felrakása után nem tudok wmv-t lejátszani.... (Egyszerre csak egy codec volt fennt hogy ne zavarjon a másiknak)
[quote name='bhaal' post='13497' date='2008. 10. 13. / 19:45']Hi! Olyan gondom van a gamel hogy felraktam (Halo 2) és nincs hang csak a töltésnél egy kis zümmögés de semmi más. Próbáltam K-lite Xp Codec packot és Mpeg layer-t de ugyanugy nincs hang , más game megy normálisan...illetve a K-lite felrakása után nem tudok wmv-t lejátszani.... (Egyszerre csak egy codec volt fennt hogy ne zavarjon a másiknak)[/quote]eredeti? <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />