JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: World Of Warcraft Account Eladó
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Kedves olvasók!



Eladom World of Warcraft accountomat. A következőkben csakis felszínes információkról adok tájékoztatást, viszont ha érdekel titeket az account, ezesetben az alábbi elérhetőségeken kapcsoaltba léphettek velem kérdéseitekkel kapcsolatosan.

- MSN: gyurci.gyurci@hotmail.com

- Xfire: tatasfiacska

- E-mail: tatasfia@freemail.hu

- Mobil: 06-70-602-65-89



Szóval..

Az account tartalma 3 darab 80-as szintű karakter.

Névszerint: Mudzuk(tauren shaman), Lastchance(tauren dk), Fpsforskill(tauren druid)

Mudzuk az EU-Bloodscalpon, Lastchance és Fps pedig az EU-Ragnaroson találhatóak.

Jelenleg egyiküknek sincs guildje!.

Mind 3-uk achivmentjeikből kiderül, miylen szintű gearjük van, de röviden jellemzem.

-Mudzuknak: restoration 5938-as gs.(a server 1. guildjének fő resto shamanja voltam vele)+ 5798-es elemental gearje is figyelemre méltó.

-Lastchance tank gearrel büszkélkedi, mely tank gear gearscoreja, 5600-5800, icc 25-ben egészen sindragosáig elég rá.

-Fpsforskill pedig kezdőleges feral gear tulajdonosa, az a kezdőleges az a 3-4 ezres DPS-t jelenti 25fős raidben.



3-uk közül muduzknak van pvp gearje, amint láthatjátok, jártam vele 2000-es rating fölött, így van 1000-res resilience is.

Igazából lehetne regényeket írni is , melyek érdekességek lehetnek a karikkal kapcsolatban, azt tudom mondani, hogy ha szeretnél venni, egy shamant, akkor mindenképp ez a legjobb ajánlat, hisz ha annyitmondok 2 gomb nyomogatásával iylen gearbe healing első leszel, BÁRHOL!.



Ára: 40-50 ezres nagyságrendbe gondolkodtam, viszont bátorkodj felkeresni a fent említett elérhetőségeken és megtárgyaljuk.

Fontos: a fizetés a következők szerint történne: ha közeli vagy, akkor találkozunk a hozzád és hozzám egyenlő távolságra lévő nagyvárosban, (megyényi nagyságot értek közelség alatt, tehát 1 megyén belüliek vagyunk), ha ez mégsem ígylenne, akkor bankszámlás átutalással, vagy a postás rózsaszín csekkel történne a dolog.



Nos, gondolkozzatok el, anynit tudok modnani, komoly raideléssel a shaman ESZMÉLETLEN JÓ!, a másik kettő pedig ha csak hobbiból játszol.

-Keressetek fel, várom jelentkezéseteket.