JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: Wow Eladó
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Sziasztok!



Eladnám Wow accountomat idő hiány miatt és nem szeretném hogy kárba vesszen az eddigi munkám, ugy mondd. Első tulaj vagyok minden tartozék meg van a játékhoz. Az accounton van 4db lvl80-as karakter és sok kisebb szintü karakter. minden karakternek szinte fullos PVP gearje van és PVE gearjük is elég jó raid képes és ICC25-be simán jó. Eddig a szerver legjobb guildjébe volt a main karakterem az altok pedig az alt guildbe de mint azt már említettem idő hiány miatt leaveltem a guildet (SAJNOS).

Hunter lvl80 NE female: http://eu.wowarmory....aros&cn=Sagette server: ragnaros

Rogue lvl80 NE female: http://eu.wowarmory....&searchType=all server: ragnaros

Death Knight Human female: http://eu.wowarmory....aros&cn=Gromtol server: ragnaros

Druid Tauren male: http://eu.wowarmory....her&cn=Bullsoul server: Twisting Nether

Sajnos a link alapján az éppen aktuális gearjüket tudjátok csak megtekinteni. De komolyabb érdeklődőknek XFIRE live streamen megtudom mutatni a többi geart is. Az accon még található 14.000 gold illetve ugyan ennyi értékben nyersanyagok gemek...stb .



Minden karakternek epic flying mount, dual talent és értelmes professionok vannak. Account tolvajok kiméljenek az átadás személyesen, Budapesten történik. Több információért az alábbi e-mail címen és telefon számon lehet érdeklődni.

e-mail: dancos_1@freemail.hu

tel.: 06-70-234-0721