JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: Avakin Life
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Sziasztok!
 
Karoline vagyok az Avakin Life magyar nagykövete.
 
Azért vagyok itt, hogy bemutassam a világ legklasszabb helyét!
 
 
Az Avakin Life egy Android, iOS és Amazon által támogatott virtuális valóság, elérhető minden okostelefonon, tableten, és akár laptopon/számítógéppel is emulátor használatával.
 
Ebben a játékban elkészítheted saját avatárodat, barátkozhatsz és beszélgethetsz a többi felhasználóval szerte a világon, vásárolhatsz, bejárhatod az Avakin világot ( Több mind 30 színhely ) miközben képeket készítesz, vagy csak videóra veszed, hogy tellik az idő az új barátaiddal.
 
A legjobb dolog az egészben, hogy egy nagyon aktív és segítőkész közösséget találhatsz a Facebookon , nem csak Angolul! A játék készítői megtesznek mindent, hogy a Föld összes nyelvén legyen egy csoport, ahova a szorgalmas fordítók minden posztot eljuttatják az adott nyelven. 
 
Rengeteg apartman, táncok, ruhák, kiegészítők, kisállatok kerülnek a heti frissítésekbe ami lehetővé teszi, hogy saját stílusa legyen mindenkinek!
 
Coinnal fizethetsz az áruházban lévő tételekért. Ez azt jelenti, hogy vagy nyereményjátékokkal vagy vásárlással szerezhetsz több coint.
 
MOST MINDEN ÚJ FELHASZNÁLÓ KAP EGY PROMO KÓDOT ! - Ezzel a kóddal kapsz +250 Avacoint, a másikkal pedig egy táncot !
 
Ne aggódj, próbáld meg elérni a 20.-ik szintet! Minden szintlépés után kapsz egy adag Avacoint amit elkölthetsz az áruházban!
 
Új haj, tánc, ruhák, egy ház? Bármi! 
 
TÖLTSD LE A JÁTÉKOT ITT : http://get.avakin.com/karolineg
 
A KÓDOK : ff1e-71ba-1989-139e
bb6c-532f-0957-bc5f