JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: Wow Account Eladó
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Hellosztok az accountom eladásra bocsájtom idõhiány miatt.Az accounton: 4db 85-ös karakter található (Paladin, Mage, Hunter, Warrior)

1bd 80-as Priest

És még egyéb kis karakterek.Körülbelül [size="6"]18,000[/size] gold található a karaktereknél +majdnem hogy minden szakma 500+-os skillen amit az armory linkeken meg is lehet tekinteni melyik karakternek mi van. Az accounton található még full PLATE és full CLOTH Heirlom sett (fejes, vállas, cloak, chest, fegyverek). A karakterek mind PvP cuccban vannak mivel föleg a PvP része érdekelt a játéknak. [size="6"]2011.10.5.-ig feltöltve![/size]Armory linkek: http://eu.battle.net/wow/en/character/ra...n/advanced

http://eu.battle.net/wow/en/character/ra...l/advanced

http://eu.battle.net/wow/en/character/ra...y/advanced

http://eu.battle.net/wow/en/character/ra...m/advanced

80-as: http://eu.battle.net/wow/en/character/ra...e/advancedHa van valami kérdésed az accountal kapcsolatban illetve az ára érdekelne akkor a [size="6"]street.tuner@freemail.hu[/size] címen tudod felvenni velem a kapcsolatot MSN-en vagy Email-ben.Köszönöm.