JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: Új Online Ûrstratégiai Játék
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Sziasztok!Volt szerencsém kipróbálni egy frissen készülõ új, Magyar fejlesztésû ûrstratégiai játékot a kezdeti fázisokban. Már ilyen állapotban is nagyon tetszett, hátha még kitesznek magukért a fejlesztõk és egyre több újítást beletesznek <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.png' class='bbc_emoticon' alt='Smile' /> Itt egy rövid ismertetõ a honlapról:"Az Ûrkalózok egy könnyen játszható körökre osztott stratégiai játék. Bármilyen böngészõbõl játszhatsz vele, nem kell semmit sem letöltened. A játék számtalan lehetõséget kínál, hogy kipróbáld magad uralkodóként - kutatások, fejlesztések, gazdaság, háborúzás, diplomácia és még sok más meglepetés...

Regisztrálj most és próbáld ki magad!"[url="http://www.urkalozok.hu"]http://www.urkalozok.hu[/url]Ha jól tudom holnap, azaz Február 1-én este 20:00kor indul az elsõ nyilvános forduló.

Addig is tudtok regisztrálni, és ismerkedni a játék alapjaival.

Nekem nagyon bejött! Remélem nektek is be fog <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.png' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />Üdv!

Vomisa