JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: Sniper Elite V2
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Ide jöhet minden info. A sniper elite 2rõl.Szeretném megérdeklõdni h itt a webshopban elõrendelhetõ lesz e a PC-s Sniper Elite v2?
Egy magyar honlapot találtam ezen a címen elérhető akit érdekel. http://snipereliteonline2.gportal.hu/
Sajna nem tudok hozzászólni a főlapon a hírekhez.Ezért itt írom le elnéztetek valami.Mert cooperatív lesz mind1ik platformon mégpedig 4 mód lesz.Viszont 12 fős azaz 6vs6 tdmet csak is a PC-sek kapnak eddig úgy van.Ez a 4 mód van a cooperatívba:

KillTally: hullámokban támadó ellenfeleket kell visszatartani (kb olyan mint egy lastmanstanding)BombingRun: légitámadás jön, de a verda elromlott, így észrevétlenül kell hozzá összeszedni ezt-azt (lopakodás)Overwatch: 2 személyes csipa mód, egyik ember felderít, másik csipázikCampaign: a single player pályákat lehet végigtolni kette
Elérhető a Sniper Elite v2 pc-s demoja! Steam felhasználó kell hozzá és már tölthetitek. [url="http://store.steampowered.com/app/63380/"]http://store.steampowered.com/app/63380/[/url]