JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: Moonshades
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Sziasztok!A véleményeteket szeretném kikérni egy saját fejlesztésû játékkal kapcsolatban. Összesen kettõ ember dolgozik rajta tehát ne várjatok a mai kornak megfelelõ lélegzetelállító grafikát <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.png' class='bbc_emoticon' alt='Smile' /> Ez inkább egy “old-school rpg” ami sokat merített a régi nagy kedvencekbõl eye of the beholder, lands of lore, ultima stb.Amit tudni érdemes: a játék böngészõben fut tehát nem kell hozzá semmit letölteni vagy telepíteni. Egy aránylag új webes technológiát használ amihez külön plugin sem kell csak egy WebGL képes böngészõ. ([url="http://en.wikipedia.org/wiki/WebGL"]http://en.wikipedia.org/wiki/WebGL[/url] ) Erõsen ajánlott a legfrisebb Google Chrome használata a többi bõngészõben nem biztos, hogy probléma nélkül futni fog.Ez egy pre-alpha verzió nagyon sok minden hiányzik még ( a modellek animálásától kezdve a skillek kidolgozásáig <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.png' class='bbc_emoticon' alt='Tongue' /> ) és jónéhány bug is van benne. De nagyvonalakban talán már látszik, hogy mi lenne a cél.

Minden építõ jellegû kritikát, véleményt szívesen fogadunk. Akár itt akár a Facebook oldalon. Ha van valami ötleted a játék bármelyik részével ( gui, skillek, történet, hangok, stb ) kapcsolatban azt se tartsd magadban. <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.png' class='bbc_emoticon' alt='Smile' /> Ha esetleg tudsz segíteni a grafikában, modellekben vagy animálásban azt sem utasítjuk el. <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.png' class='bbc_emoticon' alt='Tongue' />Facebook oldal: [url="http://facebook.com/moonshadesgame"]http://facebook.com/moonshadesgame[/url]Sajnos a szerver csak ideiglenes és nagyon lassú kérlek légy türelemmel a töltések alatt <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.png' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />A pre-alpha verzió: [url="http://moonshades.ithomebusiness.com/"]http://moonshades.ithomebusiness.com/[/url]Képek:[Kép: game3.jpg][Kép: game2.jpg]