JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: League of Legends igenis összeférhetõ a Linuxszal :D
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Akit érdekel, hogyan lehet életre kelteni, annak tudom ajánlani a blogomat. Viszont én csak Debian alapú disztribúciókon próbáltam és 32 bites rendszerrel. Remélem sokan vagytok, akik szeretnének Linux alapú rendszert használni! Egy Debian/Ubuntura írt program (PlayOnLinux) segítségével egész könnyen fel lehet konfigurálni a játékot és pár textúra helyrerázása után elvileg megy is. Gyertek Linuxra LoLozni! Big Grin Ha van friss linuxos driver a videókártyádhoz, akkor még az sem kizárt, hogy több FPS-ed lesz, mint Windowson.

Itt a bejegyés: http://linuselfutna.blog.hu/2014/02/22/l...vativajara

 

Üdv: Spyracs

szia Spyracs!

 

örülünk, hogy népszerűsíted a linuxos játékot, mi is nagy hívei vagyunk ennek a kezdeményezésnek!

ezt a cikket esetleg kirakhatjuk a leagueoflegends.hu oldalra is? (forrás megjelölésével természetesen)

 

üdv,

Chilly

 

Idézet:Akit érdekel, hogyan lehet életre kelteni, annak tudom ajánlani a blogomat. Viszont én csak Debian alapú disztribúciókon próbáltam és 32 bites rendszerrel. Remélem sokan vagytok, akik szeretnének Linux alapú rendszert használni! Egy Debian/Ubuntura írt program (PlayOnLinux) segítségével egész könnyen fel lehet konfigurálni a játékot és pár textúra helyrerázása után elvileg megy is. Gyertek Linuxra LoLozni! Big Grin Ha van friss linuxos driver a videókártyádhoz, akkor még az sem kizárt, hogy több FPS-ed lesz, mint Windowson.

Itt a bejegyés: http://linuselfutna.blog.hu/2014/02/22/l...vativajara

 

Üdv: Spyracs