JÁTÉKOK fórum

Teljes verzió: Dark Souls I-II
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Sziasztok!

Mit gondoltok a játékról? Én szerintem az első rész inkább a konzolosokat kecsegtette kihívásokkal és remek játékélménnyel, azonban a PC verzió portolása nem sikeredett túl jól, ezért csökkent a játékélmény, rengeteg hiba maradt a játékban amik olykor-olykor játszhatatlanná tették azt. A második dolog amit gondolok róla, hogy eszméletlen nehéz. Ha még nem is az alap ellenfeleknél, de a "Boss-Fight" részek igencsak idegőrlőek tudnak lenni, főleg ha csak 15-ödszörre sikerül. A második részben a legtöbb hiba orvosolva lett, a harcrendszer maradt ugyan az, ugyan úgy megvan a nehézsége is, viszont maga a grafikai élmény és a harc élménye jobb lett szerintem mint az elődjének. Jobban bele tudod magadat élni a szerepébe a főhősnek, pláne, hogy az elején még a kinézetét is testre tudod szabni. 

Szerintem egy remek játékról van szó, amely mindkét részével kihívást jelent a legjobb játékosok számára is. Aki szeret küzdeni, az bátran próbálja ki, viszont nem egy Gothic klónról van szó! Smile

 

https://www.youtube.com/watch?v=ydpYhZDiMbE

Ti meddig jutottatok el benne? Big Grin