A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
far cry
#1
hi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válaszol
#2
kéne nekem kód a farcry-hoz.kössz.crossrider@freemail.hu[COLOR=green][FONT=Times][SIZE=14]
Válaszol
#3
a kódok nem működnek!nagyon kár mert nehéz résznél vagyok.
Válaszol
#4
guns n' roses mik a k....k-ák a farcryhez nem működnek nagyon kéne és aki belép ide akkor az aki tudja írja meg erre az emailre ja és a mi működik:crossrider@freemail.hu
Válaszol
#5
Hali!

"Csalni nem szép, de ha kell <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' /> ..."

A kódok tényleg nem műxenek, de a minden autosave után használod a - \save_game - parancsot, akkor ha megölnek ujjáéledsz. Miután ujjáéledtél ments a paranccsal és a menüből tölts vissza. Így ismét normális lesz minden. Ha nem akkor indítsd el -DEVMODE paraméterrel, és akkor tudod használni a billentyű-cheateket.

Ezek a következők:

p - összes fegyver

o - 999 lőszer

F1 - 3rd Person nézetÖrülök hogy segíthettem, de ha tudtok Painkillerhez cheatet akkor küldjetek légyszi a samandmax@freemail.hu-ra! (vagy ide)

Köszi!
Válaszol
#6
Üdv, emberek!Nekem kivételesen nem kódok kellenek, elég némi tanács, instrukció egy pályával kapsolatban. Nem tudom pontosan, hol tartok, valahol a 15. pálya környékén, de elakadtam. De rendesen. Egy hajót kellet felrepíteni az egekbe, s utána (a briefing szerint) takarodni a hajó környékéről elfele. A robbantás nagyon laza művelet, a robbanást is túlélem, az erősítés elől való menekülés okoz gondokat. Ugyanis hogy mókásabb legyen a helyzet, jön egy helikopter is, megakadályozni a szökésemet. S eddigi tapasztalataim szerint kilőhetetlen. Legalábbis nem tudok más szót találni egy olyen kopter jellemzésére, ami 10 rakétatalálat után sem füstöl, de még csak a géppuska kezelőjét sem lehet átsegíteni a másvilágra. Szóval marad az úszás. A legviccesebb az, hogy ez a hajócska egy olyan öbölben horgonyoz, ami tiszta sziklafal, jetpack nélkül feljutni esély=0.0. Tehát meg kellene kerülni a falat, lehetőleg úgy, hogy a MINDIG felettem köröző helcsi ne vegyen észre. Ez nagyon lazán megy... míg el nem fogy a levegőm. Mit tehetnék, fel kell jönni levegőt venni. S akkor lesoroznak, de csúnyán, mehetek utána akármilyen mélyre, tempózhatok akármilyen gyorsan, a végén mindig elpatkolok. Tudna esetleg valaki információkkal szolgálni a küldetés megoldásával kapcsolatban? Előre is köszönöm, ViSzLáT!
Válaszol
#7
Én korábban a cooler nevű pályán vagyok elakadva!! Nem tudom, hogy hol van az a V betűs emberke utolsó ismert poziciója!! Ott gépfegyver környékére mutat a jel, de ott nem találok semmit!! Lehet, hoyg másik szinten van, de nem tudok sehogy se feljebb vagy lejebb menni!! Hova kell mennem?
Válaszol
#8
Hello

Egyik ismerősömtől megkaptam a játékot, csak "FarCry~1" -t nem tudta olvasni mert meg volt karcolva. Akkinek megvan ez a fájl küldje el csak 582kb.

Cserébe elküldök neki egy fájlt ami leírja, hogyan kell végig játszani a játékot.

E-mail :ker2004@intermail.hu
Válaszol
#9
Hello!!

Nem tudja valaki mit kell csinálnom vagy egyéltalán mi a baj ha a far cry-ba a pályákon a föld tiszta fekete és a viz is fekete vagy nagyon rikito szinekből áll!! <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif' class='bbc_emoticon' alt='Sad' />

Elöre is kösz!!! <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />
Válaszol
#10
ÉN IS A HAJÓ FELREPÍTÉSÉVEL KÜSZKÖDÖK!

A helikopter tényleg lelőhetetlen, máskor szar kis fegyverekkel is le szoktam szedni.TEEBEE! Valószínűleg vmi grafikai beállítás az oka. Nem a FarCryban , ha nem a Windows-ban.
Válaszol
#11
Ja és most töltöm a végigjátszást. címem: guruzone@freemail.hu
Válaszol
#12
[quote name='Zenith' date='2004. Apr. 28. @ 21:14']Ha nem akkor indítsd el -DEVMODE paraméterrel, és akkor tudod használni a billentyű-cheateket.[/quote]

Háj !

Ezt a "-DEVMODE"-s dolgot légysziv elmesélni kicsit részletesebben, mert ahogy le van írva nem müx <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif' class='bbc_emoticon' alt='Sad' /> . Pedig jó lenne az autosave-k közé néhány saját mentést is csinálni.

thx !
Válaszol
#13
szivesen elküldöm a mentését a hajós pályának.

egyébként az elejéről vissza kell menni az irányítófülkébe,lőni a helikoptert,amikor már vív van a hajóban,ki kell úszni a fülkéből és fel kell menni a tetőre a lépcsőn és lőni a gépet .Nagyából ennyi.
Válaszol
#14
bottyanmisi@freestart.hu
Válaszol
#15
Érdekelne a végigjátszás engem is előre is köszi
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting