A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Xpookist 60 Warlock
#1
Előre is elnézést kérek, de nehéz ugyanazt megfogalmazni mindig máshogy, ugyogy most lustaságomat nézzétek el. Ugyan ez az app megtalálható máshol is, persze onnan választ még nem kaptam és lock hely sincsen. Nem szeretnék 2 helyre appolni egyszerre ezért kérem tekintsétek ezt az appot csak érdeklődés képpen énsem szeretem ha több helyre jelentkezik az ember egyszerre.Character name: Xpookist

Race: undead

Class: warlock

Level: 60

Professions: tailor/de

specc: 30/0/21

cuccaim: [url="http://ctprofiles.net/4030175"]http://ctprofiles.net/4030175[/url] + Robe of the Void + Tome of Shadow Force + 28 slot shardbag.nr: [url="http://ctprofiles.net/4030540"]http://ctprofiles.net/4030540[/url] - némelyik dolgot még nem craftoltattam (de real life haver aki tud szóval no problem) meg és zg enchantot sem tudtam még beváltani. Hiszen nem akarok savelödni sehova ha netán elvinne valaki kipróbálni, de mindenre megvan az összes mathsem.

fr: [url="http://ctprofiles.net/4030678"]http://ctprofiles.net/4030678[/url]

sr: Van néhány olyan 100 körül asszem. Ha kell küldök több infot.computer: amd64 3.0 , 1gbram, atix850xt, T1Kor: 23

Country: Hungary

Foglalkozás: háát nem mondok újat system admin / tanuló SmileMiért akarok joinolni? Keresem azt a guildet akik kb ugyan ott járnak ahol abbahagytam.

Átspeccelnék e? Igen. Bár BC nél ugyis megkell tenni ígyis úgyis.

Onyxia key? yes

MC attunement? yes

BWL attunement? yes

Naxxramas attunement? Az összes cuccom megvan hozzá csak eddig nem láttam értelmét megcsinálnom.Eddigi PvE tapasztalatok:US closed béta óta játszom, több mint 200 online dayem van összesen amit a WoW világában töltöttem. Mivel az EU verziót nem bírtuk kivárni tesómmal ezért elkezdtük tolni USn. Csináltam egy 60 gnome warlockot. A mi guildünk volt azon a serveren az első aki leölte Onyt és mi mentünk a legtávolabb MC ben is (domo). De sajnos vége kellet érjen a hawaiinak mert a nyár véget ért és az időeltolodás (7h) brutál volt 3am től 10 am ig tartottak a raidek amit nem lehet bírni suli mellet. Ebből kifolyólag átmentem EU ra. A stormreaver serveren csináltam egy 60 shámánt gyorsan be is kerültem a Cosa Nostra nevezetü guildbe. Szerencsém volt mert ők éppen domonál jártak így időben kapcsolodtam be és folytathattam a raid progressem. Lement Ragnaros majd MC farm helyé vált. Kiadták BWLt de olyan borzalmas lagos volt a server, hogy úgy döntöttünk elmigrálunk. Szóval kb majdnem az egész guild átment a Mazrigos serverre ahol kb 3 hét alatt eljutottunk Nefáig és az összes ORB (out door raid bosses) farm státuszba került, hiszen nem volt az új serveren ellenfelünk.

Aqt már felkészülten vártuk hiszen az összes nr cucc megvolt mindenkinek. De ahogy lenni szokott pont amikor a legjobban megy mindig történik valami. Ahogy elhíresült Twin Emp lezabálta a guildet és szétszéledtünk.

Sikderült bejutnunk tesómmal egy nem olyan hardcore guildbe, ahol is mi vezetük el őket nefáig és aqban skeramig.

De mint raid leader az ember nehezen tolerálja ha a többiek nem annyira komolyan gondolják a dolgokat mint ahogy Ő szeretné, és különböző okoknál fogva abbahagytam a játékot 2 hónapig.

Úgy gondoltam szükségem van egy új realmre és szívesen kipróbálnám a a gamet végre megyarokkal is ígyhát átmigráltam a warlock altomat amivel folytatnám a játékot. (meg amúgysem tetszik a shaman bcben)

Mennyi tudok játszani? Háát hamar átesem a ló tuloldalára, de most megfogattam hogy rendesen bejárok a suliba tehát olyan 15:00tól akármeddig és hétvégén meg 24h.Mit gondolsz mi a feladata egy locknak high-endben? (Ez egy jó kérdés másik guildappból vettem) !MINDENKINEK INGYEN SUMMON! Smile A lényeg hogy a warlock nagyon jó dps class, de figyelembe kell venni hogy semmilyen aggro clear tulajdonsága nincs ezért csak ésszel nuke és erre rá kell érezni mikor hozod ki magadból a legjobbat. A másik és nagyon fontos dolog hogy tényleg legyenek mindig fennt a curseök amiket rád osztanak, hiszen ez nem csak a te javadat szolgálja, hanem az összes ráható dpsét. Mindenkinek jobb ha elöbb lemegy RazzMiben tudsz a guildnek segíteni az előre haladásban (ez is jó kérdés)?

Abban 100% ig biztosvagyok hogy soha nem megyek el afkra talán ha ég a ház. Mint sima player és mint raid leader az egyetlen dolog amit utáltam hogy mindig emberekre kellet várnom. Tudom valaki ezt nem úgy érzi hogy ez nagy tragédia lenne, de vegyétek figyelembe azt is hogy 39 másik emberrel toszol ki, akik ugyanúgy vették a fáradságot, hogy a játéknak szenteljék az idejüket, hogy rendesen felkészüljenek. Eléggé jól ismerem a classom hiszen ez a 2ik lockom és tudom hogy régen mire volt képes és most mire képes. A játékot is a kezdetektől játszom, nagyon sok dolgot láttam már és tapasztaltam.
#2
ingame letárgyalva zárom a topicot


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting