A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wow Account Sok Extraval
#1
Eladnám sokat látott accountomat !



cataclysm collectors edition+minden játék doboza+titkos kérdés email cím stb.. első tulaj vagyok + autentikator





Ragnaros horda oldal: Lvl 85 Orc death knight 354 item lvl 9400+ achiv pont.. 120+ mount köztük Tcg-s mount black war bear (20-30ehuf), motor, icc-s drake, ulduaros drake, celestial steed minden karakterhez, recruit friendes mountok, 100+ pet rengeteg ritkaság, zsákokban bankban sok sok értékes cucc..

Profok: Bs/JC 514/515, cooking fishing archeology kimaxolva



Lvl 84 blood elf paladin: prof alchemy/enchant 460/520..zg-s tigris stb..archeology: 900 troll fragment 3400+ achiv pont

Lvl 82 undead rouge: prof mining/jc bányászás maxon 3000 achi

lvl 80 orc warrior: herba/engi pvp re használtam inkább



több alacsonyabb szintű karakter is található még a ragnán 40+ priest





Az accountot soha nem lopták el, autentikatorral védem, nincs mergelve viszont angolra van állítva a recruit friendes rewardokért, melyek a dk-n találhatóak(zebra, 2 személyes rakéta mount)több már meg nem szerezhető achivment begyűjtve..részletes felvilágosítást armory linket és egyebeket a következő mail címen adhatok. zahadum@windowslive.com .. az account jelenleg fel van töltve január 25ig de már nem tervezem ezután feltölteni és a játékot sem folytatom már. Sok dolgot fel sem tudnék sorolni szóval akit érdekel kérdezzen bátran. Az ár megegyezés szerint. Kezdőknek vagy olyanoknak akik csak szeretnék megismerni a játékot nem ajánlom.
Válaszol
#2
Az alapjáték és/vagy valamelyik kiegészítő collector's edition?
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting