A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wow Account Eladó. Fullos Karikkal
#1
Nahszóval.:eladó egy [color="#CC0000"]horda pvp [/color] account. Perpillanat trollbane de transferelhetőek.

amit tartalmaz:-egy [color="#FF0000"]full vengeful warrior[/color](orc ofc). Istencsászár arénában,groundokon egyaránt. MAjdnem full guardian kiegészítőkkel, és tartalék arenapontokkal, nomeg a gearje miatt egyh ónap alatt garantált a full brutal gear, ha tetszik. mountok bank stb.-egy [color="#FF0000"]full vengeful sámán[/color](tauren a szentem). Nocomment, nagyondurva, enca/resto gear fullvengeful. =nem mixelt. hanem mndkettő megvan) van még egy Pve imba restogear és egy, fullila elemental gear. Szintén full bank és mountok. szintén könnyed vele a 2100feletti rating. Nevetségesenkönnyű.-egy majdnem [color="#FF6666"]fullila rogue[/color](ő is orc). Szintén van pvp gearje de elsősorban hc-s badges, karás mixelt gearje van. Amolyan ,,induló,, pve karrier, de elég kemény kis kari.az akkon figyelget továbbá majdnem 50es druid meg pár 30 körüli kari.az eladás oka: RL cimbora abbahagyta a wowot, és megörököltem az accját. Mivel nincs időm ennyi karit szitnentartani, továbbadom az accot. Valakit überboldoggá fog tenni az tuti. Félelmetesen boldoggá.Ez lenne az ajánlat. Amit kérnék érte

-vagy egy csereaccount valami fullra gearelt karival-révén az enyémen 3 is van- (horda oldal, transferelhetőség, kasztokonbelül preferált: Warlock, Rugó vagy Hunter) és némi kiegészítő pénzmag (a cserekari geareltségi szintjétől függően 20k körül.-vagy pénzmag. [color="#FF0000"][size=2]Irányár 65k[/color] de [color="#006600"]megalkuszunk[/color]. (oszd vissza a három karit és értékben ennél több is kijön), de mint mondottam irányár.connectálunk és megbeszéljük

Természetesen a deal csak személyesen jöhet létre pest területén, előzőleg egyeztethetünk msn-en vagy mailben. Garanciát vállalok, személyes adataimmal h. jóféle tiszta nem visszaszerzendő accountot kínálok, szóval bevállalom a levadásztatás lehetőségét.

nah ennyi ha érdkel jelezz.

msn: nephandus@mailbox.hu

mail: nmprelude@citromail.huszabadavásár. Ha korrekt ajánlatra vársz korrekt embertől, nehezen találsz ennél jobbat. Sajnos. Egyszóval várom jelentkezésed.

Természetesen cska komoly érdeklődőknek.Az account fel van töltve és foylamatosan fejlődnek rajta a karit, csak mivel emellett van még 1 saját accom ezért lassabban.
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting