A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wow Account Eladó
#1
Sziasztok!Eladnám wow accountomat, eredeti tulaj vagyok, közel 3 éve játszom (eredeti cd-ket is oda tudom adni). két 70es karakter van az accounton, és 3-4 kisebb szintu alt (kozuluk a legmagasabb egy 46os tauren warri).A main karakter egy 70es tauren elemental shaman. 4 brutal gladiator armor, vengeful spellblade es pajzs. Az osszes guardian cucc kifarmolva, battlemaster és epic pvp trinket (plusz egy crites battlemaster trinket a bankban), battle standard, illetve jelenleg 50k honor es 100 mark mindenbol tartalekban a lich kingre (megsem torlik a honort a legujabb fejlemenyek szerint). max skilles jewelcrafter es enchanter a felszereles is e szerint full enchantolva es epic gemezve. (jo nehany helyen exalted pl kara, isle of quesl danas, shatari skyguard, stb) (achievment pont 1000)

A masik kari egy lvl 70es tauren resto druid. 3 brutal 2 vengeful cucc es merciless fegyver. minden honor cucc kifarmolva szinten, es 25k honor es feral gear a szintezeshez a bankban. alchemy es herbalism max skill jo par flask recepttel.

(tudom tudom orult pvp manias vagyok)az azjol nerub pve serveren pedig alli oldalon van egy lvl 61es priest, illetve ott is 3-4 kisebb altaz account feltoltott allapotban van november 18-áig aktívarmory linkeket az erdeklodoknek kuldokelerhetosegem: bolysoszembalint@freemail.hu, vagy 06304671691ár: 18.000 Ft (ebben benne van a még közel egy hónap játékidő és az eredeti wow és bc cd-k)
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting