A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
World Of Warcraft Account Eladó
#1
Sziasztok !Eladnám World of Warcraft accountomat !

Elég sok idő lett belefektetve amióta megjelent a játék azóta folyamatosan használva volt ,

van sok karakter már elkezdeve , de térjünk a lényegesebbekhez.

Először is ez a Bloodscalp serveren van ami ,(a tapasztaltabbak tudják h PVP server),

szóval van 1 Undead Priest ami természetesen Level 70 es és Holy priestként használt , nagyon kemény epic cuccokban t5 és különböző Bt-s Hyjal os cuccokkal, az össze Heroic instához megvan a kulcs repu és minden ami kell Fly mount is.

A második karakter ami figyelemre méltó az 1 Undead Warlock ami szintén Level 70 es és neki is rengeted epic cucca van mind SSC ből és TK ból + Teljesen felvan PVP gearbe is öltöztetve mind az Aréna Set2 és Set 3 itemekkel , neki is meg van minden repuja mindenhová és Heroic kulcsa is, epic FLyí mountja is van és ezen kívül a netherdrake is meg a skettises mount is ki lett farmolva.

Ezen kívül van még 1 abba hagyott Bc elötti Level 62 es Full epic T1 T2 es Orc Hunter , ez még a kiegészítő elött megjárta az összes instát kivéve Naxot.

Szóval 3 olyan karakter áll rendelkezésre amivel nagyon jól lehet bejutni bármilyen nevesebb guildbe és High instákba menni.De van még 1 Level 46 mage is ha valki azt szeretné folytatni vagy esetleg Paladint.

Szóval ha vlakit érdekelne ez az account akkor irjon az email címemre , nem fogja megbánni mert nagyon sok idő lett a karakterek be fektetve.Email címem : maxcalifornia@citromal.huAz ár az 75.000 Ft

U.i. : ez az account 2005. 05.10. lett aktíválva azóta folyamatosan az is <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting