53% WR / 1991 WN8 / 1458 Efficiency / utolsó 1000 csata
Tier 10 tankok 15 db.
1. Bat Chatillon 25t
2., AMX 50B
3. T110E4,
4. Object 268,
5. T57 Heavy,
6. E100,
7. WT E100,
8. FV 215b 183,
9. T62A
10. IS 4
11. IS 7
12. Leopard 1
13. GW. E100
14. object 140
15. FV4202
Premium tankok:
1. Löwe, 2. SU 122-44, TOG, T7 Car,
egyéb tankok a garázsban: VK 45.02 P, IS 3, ........
Minden ország minden ágán a tankok külömböző osztályokig kifejlesztve.
A 10-es tankokon van állandó álcafesték és természetesen modulokkal el vannak látva.
Kérrek minden kedves érdeklődöt, hogy nevetségesen alacsony ajánlatokkal ne keressenek, mert tárgytalan. CSak komoly érdeklődők, akik tisztában vannak az értékekkel.
Az árajánlatokat erre az email címre várom: fejesgabor27@gmail.com
Lepd meg magad karácsonyra egy UNICUM Wot accounttal!
Unicum WOT account / World of Tanks karakter eladó. Olyanoknak ajánlom, akik már tudnak játszani, de a rossz stat miatt nem férnek be jó klánokba vagy csapatjátékokba, vagy nincs idő komolyabb tankokat kihúzni...
ugy egy eve feljesztgetem napi 6-8 oraban. 20ezer csatat toltam eddig vele.
csak komoly jelentkezoket varok arajanlattal e-mailben igerem mindenkinek valaszolok.. jah csak szemelyessen adom at ez a te erdeked is es persze az e-mail fiokot is adom hozza amin egybol ajanlatos a jelszo csere is.
Az enyémhez hasonló Wot Accountot keresek, mivel azt bannolták. Prémium tank vagy fiók nem volt és továbbá nem érdekel mennyi az arany vagy a kredit van a tiéden.
WN8: 1853
A WN7 és az EFF nem érdekel mennyi, azt soha sem néztem
Unicum WOT account / World of Tanks karakter eladó. Olyanoknak ajánlom, akik már tudnak játszani, de a rossz stat miatt nem férnek be jó klánokba vagy csapatjátékokba, vagy nincs idő komolyabb tankokat kihúzni...
Üdvözlök mindenkit!Elnézést mindenkitől akiknek nem válaszoltam ,de érdekelne egy account amin van Conqueror GC mindegy hogy mi van még rajta csak ez a tank legyen rajta! Akinek van ilyen kérem ,hogy a shreknorries@gmail.com-ra küldjön egy e-mailt és esetleg egy ajánlatot bele ,hogy mit kérne érte.Email címmel kéne a profil!