A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Top Aion Accountok Eladok. 2 Db.
#1
Hali.Elyos legjobb szerverén vannak az EU régióban, de az összes kari természetesen mozgatható ingyenesen!Kezdeném a táposabbal. Garantáltan top-top-top kari!Rendkívül szexi csaj kari, egyik legismertebb gladi a neten. Ez a gladiátor kettészed mindent pillanatokon belül. Ellenfele nem igazán akad a szerveren. A legjobb pre-madekben van, nincs szabad 5 perc, amikor ne hívnák az elitista arcok vagy pvpzni, vagy siegelni. Ez a leendő vevő számára jó, mert könnyedén fog tudni a krémmel játszani.Full level 50 PVP kiegészítők (2xgyűrű, 2xfülbevaló, öv, nyaklánc) + Lakhane PVP satyi.

Full level 40 Elite Archon Centurion's Plate Set ÖSSZES darab minimum +10 és a legjobb kövekkel felvértezve. Átmodellezve 55ös páncelra. Ez önmagában több, mint fél millió AP volt! (mármint a remodellezése)

+12 Zapi spear (extendable) mergelve PVP spear-el. Über combó. Para godstone-al.

+ Miragent Spear. A bankban tucat godstone, dmg-től kezdve a silencen át minden. Azt teszel rá a bankomból, amit csak akarsz!

+ Noble Wise Dragon Kings bow
mergelve PVP íjjal. Rangereket eszi a sárga irígység. Lassító GS van az íjban!+ Teljes Mira armor set, legjobb kövekkel felvértezve.

+ Full Dragon Flame set (fire resistance szett)170 millió készpénz van a karin (ennek jelenlegi piaci értéke 140-160 dollár között van!), és körülbelül egy másik 30-35 millió material van rajta. Nem mellékesen egy rahedli (és itt 40-45 dbra gondolok, darabja 300k-350k-t ér, lehet számolni!) attack +5 kő, crit (ebből is vagy 30db) stb.Max. Aether gathering, essence tapping, 480 armorsmith, 449 alchemy.+ 400 crit / running / atk speed scroll, tehát 1200 scroll a karin összesen!! További cirka 200 repüléshez való poti, abból is a legtábposabbak, az 1 percesek.

Aetherből szintúgy egy bő 1500 van, ebbe beletartozik a sima aether, a pure, a brilliant csakúgy, mint a magical/greater magical/pure magical/brilliant magical!24 platinum medal + kb. 30 major ancient korona.Összes stigma kész, legjobb stigmákkal van felszerelve!

Altok : van pár alt, természetesen tápos mind. Egy Csenter és egy íjjász. Mindkettő nyakig felszerelve mindennel.Továbbá 12 havi pet, maci pet, cica pet, radar pet. Rahedli fehér dye és félezer HP/Mana poti!Gondolom a poston látszódik, hogy nem kis munka van a kariban, ennek megfelelően az ára is magas. A hozzá tartozó 100 millió kp sem számít kevésnek. Sőt!

Ennek megfelelően, ha lehet, csak olyan ember érdeklődjön, aki képben van az account értékével. Köszi!minden infót átadok a személyes találkozás után. Eredeti email, felaktiváló kódok. Egyszóval mindent, ami ahhoz kell, hogy a leendő tulaj a legnagyobb biztonságban legyen.

A biztonságos trade érdekében csak és kizárólag személyesen vagyok hajlandó találkozni.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Második acc. Szintén csajszi az összes kari, ami található az accon:

Az 5db 30+ kari miatt természetesen megvan a teljes Flash szett és fegyverek is ki lettek váltva. Jelenleg egy íj és egy varázsköny.

Van egy full twink 40es assasin, teljes Elite AP 30-as armorban, full 40es kiegészítőkkel. +10es fegyverekkel! Természetesen para éa silence godstone

Egy majdnem 52-es Templár kimaxxolt Alchemyvel és Armorsmith-el. A templár Miragent cuccban van, teljes szett, ezen felül jesu buzogánya van (extendable), miragent kard, jesu pajzs. +3 ill +4-en vannak a fegyók. Mindegyik fegyón paralízis godstone!

Arany ékszerek (mind), lvl50 PVP gyűrűk, stb.

Egy 50es gladi, a felszerelése átlagosnak mondható. Semmi extra.

Egy 31es SM, szintén semmi extra szerkóval.

Továbbá egy főző alt 481 főzéssel, összes addigi recept megvan! Tud 4k-s jellyt is!

Végül az utolsó alt egy fegyókovács 449es skillel, jó receptekkel! Tud 1 proccos arany/arany fegyót csinálni kb. 8-10 millió befektetéssel, ami ha proccol 38 millióért megy a szerveren, ha nem proccol, akkor 20-22millióért.

Aranybánya a kari!Körülbelül 30millió kp-vel adom az accot, igény szerint a pénz külön is eladó!Ha bombáznátok árakkal, akkor ha kérhetem maradjunk a realitások talaján itt is.Köszi!UI: Természetesen kérésre nálam megtekinthető mind a két acc! Ki lehet próbálni, meg lehet nézni stb. bp. 3 kerületben.
Válaszol
#2
senki? oO
Válaszol
#3
Udv! erdekel engem az acc. nagyon is, es penzem van csak az a bibi hogy en Londoba elek es hat nem birok elmeni hozad, szoval max atutalas .

Ha igy is elado akkor itt az msn cimem: specavs@hotmail.com
Válaszol
#4
[quote name='speca' timestamp='1291848797' post='17078']

Udv! erdekel engem az acc. nagyon is, es penzem van csak az a bibi hogy en Londoba elek es hat nem birok elmeni hozad, szoval max atutalas .

Ha igy is elado akkor itt az msn cimem: specavs@hotmail.com

[/quote]Hali, felvettelek msn-re!
Válaszol
#5
update! 449 alchemy a gladi is mar! Illetve PVP szarny is megvan a mai nappal!

170millio keszpenz.
Válaszol
#6
assassin :http://kepfeltoltes.hu/101216/aion1_www....es.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/101216/aion2_www....es.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/101216/aion3_www....es.hu_.jpgkeresre tobb kepet is tudok adni.update. 260 millio kp a main karin.
Válaszol
#7
ja es msn blunt kukac radiosub pont com
Válaszol
#8
update. 3x55 elite pvp ekszerek.
Válaszol
#9
300 millio felett a keszpenz a gladin! (ez onmagaban 70e+ ft ertek)templar acc 55.000 ft

gladi: 100.000 ft.
Válaszol
#10
up!
Válaszol
#11
up még 60 napig érvényes feltöltéssel!
Válaszol
#12
up!vegyétek vigyétek. jófajta account! ha nem a legjobb...
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting