A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Terran!
#1
Én mindig terran vagyok és lenne egy kérdésem. Ti mit ajánlanátok? Azt, hogy droppoljak, vagy siege tankal törjek be a bázisba, vagy szerintetek elég ha egy bc csapatot meg valkúroket küldök ellenük? Nem igazán tudom eldönteni, viszotn a hármat egyszerre elég drága használni <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />.
...Akár azonnalis...

---:::Game Maker Magyar Verzió:::---
Válaszol
#2
[quote name='Adi0625' post='5004' date='2006. 11. 14. / 13:42']Én mindig terran vagyok és lenne egy kérdésem. Ti mit ajánlanátok? Azt, hogy droppoljak, vagy siege tankal törjek be a bázisba, vagy szerintetek elég ha egy bc csapatot meg valkúroket küldök ellenük? Nem igazán tudom eldönteni, viszotn a hármat egyszerre elég drága használni <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />.[/quote]

Csá ádi! sztem az elején csinálj 4-6 barackot aztán academyt és termelj gázt, különben nem tucc rusholni:-) <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/naughty.gif' class='bbc_emoticon' alt=':naughty:' />
Válaszol
#3
csá

szentem elég két barack is és utána csinálj legalább hat factoryt ha nem akarsz rusholni vagy ha légit akarsz ugyanezt csak factory helyett starportot és sok scv menjen kristályra
Válaszol
#4
Van egy ***** jó terran stratégiám!

Pl: Eléd épített valaki egy blokádot, és nem tudsz kitörni.

A következő a teendő. Veszel egy silót, 2 ghostot és egy transportert.

Az egyik ghostot a blokád mögé juttatod a másikat pedig a blokád elég, de vigyázz nehgoy meglássák a tranpsorert. A hátsó ellövi az atomot.

Az ellenség tutti, hogy maga előtt fogja keresni <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' />.

És ezt éppen Qeen ellen találtam ki <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' /> (meg is halt a blokádja, és mondott utána olyanokat <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' />).
...Akár azonnalis...

---:::Game Maker Magyar Verzió:::---
Válaszol
#5
Ez jó. Én is próbáltam már de negem általában észrevesznek
Válaszol
#6
Háát, három dolog miatt vehetnek észre:1.

Nem jó az időzítés. Én úgy szoktam, hogy ellövöm az atomot, várok vagy 5 másodpercet, és csak aztán viszem oda a másikat, mert kb. akkor eszmél fel. És azt megöli, de mire feleszmél, hogy gáz van már nincs ideje.2.

Profinak akartad beadni (bocs Qeen <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/blush.gif' class='bbc_emoticon' alt='Blush' /> ).3.

Az ilető ismeri ezt a cselt.
...Akár azonnalis...

---:::Game Maker Magyar Verzió:::---
Válaszol
#7
nyád!
Válaszol
#8
[quote name='KoMlÓ938' post='9050' date='2007. 02. 07. / 16:33']nyád![/quote]

Hmmm, gyors a reakcióidőd XD
...Akár azonnalis...

---:::Game Maker Magyar Verzió:::---
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting