Szavazás: Szerinted j?az a rendszer, hogy csak Qeen ? Ghost vehet fel ?j tagokat?
Igen
Nekem mindegy
Szerintem nem j?
[Eredmények]
 
 
A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tagfelvétel!
#1
Qeen mondta, hogy állítólag azt mondta Ghost, hogy csak ő vehet fel tagokat. Na jó, én ezzel több szempontból nem értek egyet. Pl:Ha Qeen vagy Ghost több ideig nem jön fel Sc-re és sokan akarnak társulni akkor nem vehetjük fel őket??? Szerintem ez így teljesen nem jó. Na meg ha valakihez odaszol egy sc-s, hogy tag akar lenni akkor mondjuk neki azt, hogy várd meg míg feljön Qeen mert csak ő vehet fel. Na, ettől a megoldástól én nagyon távol álok!!!
...Akár azonnalis...

---:::Game Maker Magyar Verzió:::---
Válaszol
#2
Meg engem az is nagyon zavaz, hogy a tagok megkérdezése nélkül lett ő a leader, szerintem közösen kéne megválasztani, vagy csak egyszerűen játékkal eldönteni, tehát aki a legjobb, az a leader. Én szerintem, ezt a leader választás 2 havonta kéne megtartani! Szerintetek???
...Akár azonnalis...

---:::Game Maker Magyar Verzió:::---
Válaszol
#3
csája szentem is játékkal döntsük el me ghostot pélul má egy hónapja nem láttam
Válaszol
#4
Nektek mikor lenne jó?? Nekem leginkább hétvégéken. Oké? Írjátok meg és találünk egy közös időpontot.
...Akár azonnalis...

---:::Game Maker Magyar Verzió:::---
Válaszol
#5
Nekem is inkább hétvégén lenne jó de én nem is akarok annyira leader lenni de azért jáccanék 1v1-eket klánonbelül <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/happy.gif' class='bbc_emoticon' alt='^_^' />
Válaszol
#6
[quote name='Adi0625' post='5018' date='2006. 11. 14. / 20:34']Qeen mondta, hogy állítólag azt mondta Ghost, hogy csak ő vehet fel tagokat. Na jó, én ezzel több szempontból nem értek egyet. Pl:Ha Qeen vagy Ghost több ideig nem jön fel Sc-re és sokan akarnak társulni akkor nem vehetjük fel őket??? Szerintem ez így teljesen nem jó. Na meg ha valakihez odaszol egy sc-s, hogy tag akar lenni akkor mondjuk neki azt, hogy várd meg míg feljön Qeen mert csak ő vehet fel. Na, ettől a megoldástól én nagyon távol álok!!![/quote]

Én nem azt mondtam hogy csak én vehetek fel tagokat, hanem hogy azzé nekem is szóljatok ha valakit fel akartok venni!!és nekem mind1 hogy ki a leader !!! az lenne a legjobb ha mindenki az lenne:-) közös döntés!!! nincs leader...! Mitszóltok?
Válaszol
#7
Szerintem is jó lenne ha nem lenne Leader. Akkor egyezünk meg ebben! Nincs leader és kész (legalábbis felőlem ok).Ja, és szerintem ha valaki fel akar venni tagot, akkor itt megvitatjuk. Addig természetesen próbára lehet tenni és nyitunk egy topikot a felvételi jelentkezések résznél, egy szavazással, és ha a többség igenre szavaz akkor fel van véve. Oké?
...Akár azonnalis...

---:::Game Maker Magyar Verzió:::---
Válaszol
#8
ja ez így nekem is jó
Válaszol
#9
jaja--->ez így jó
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting