A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quake3: Arena
#1
[B][FONT=Geneva][SIZE=7][COLOR=red]Helloka. Remélem tudtok segíteni a problémámon... mikor elinditanám a Quake3: Arena játékot, s betöltésnél járok ezt a hibát irja ki a kék consolba: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif' class='bbc_emoticon' alt='Sad' />

Próbáltam már kicserélni a videokártyát, megis történt, de mikor elinditottam megint ezt irta ki <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif' class='bbc_emoticon' alt='Sad' /> :crazy0:

Ha tudtok segiteni, naon megköszönnémÜdv: Ancsyka
Válaszol
#2
nincs fent a videókártyád drivere. amit az xp alapból beállít az kevés...ha nvidiád van akkor szedd le innen: www.nvidia.com

ha ati-d akkor innen: www.ati.coma legújjabb meghajtót. :25-cool2:
Válaszol
#3
Attól függ, hogy milyen videokártyád van. Ha valami nagyon régi, akkor lehet, hogy föl kell telepítened az OpenGL-hez szükséges külön meghajtókat. Írd meg, milyen konfigurációval próbálkozol, akkor talán többet tudunk segíteni!
-- JÁTÉKOK.HU --
Válaszol
#4
Ahham. Csak nem XP-ém van.

Ittvannak a dolgai: (gyééér)Gyártó: S3

Chip tipusa: Trio3d Rev B

DAC tipusa: Internal

Memoria: 4MB (sokak szerint ez az oka...)

Jellemzők: DirectDraw 1.00

Szoftver verzioszáma: 4.0Jahm és integrált... persze nemgond mert lehet beletenni. Már próbáltam Nvidiát is, de az érdekesen működött. <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif' class='bbc_emoticon' alt='Sad' /> Most videokártya beszérzésén vagyokJahm OpenGL-t tettem a gépre, de ugyanezt irja ki. :crazy0:
Válaszol
#5
[quote name='_Ancsyka_' date='2005. 08. 17. / 17:58']Ahham. Csak nem XP-ém van.

Ittvannak a dolgai: (gyééér)Gyártó: S3

Chip tipusa: Trio3d Rev B

DAC tipusa: Internal

Memoria: 4MB (sokak szerint ez az oka...)

Jellemzők: DirectDraw 1.00

Szoftver verzioszáma: 4.0Jahm és integrált... persze nemgond mert lehet beletenni. Már próbáltam Nvidiát is, de az érdekesen működött.  <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif' class='bbc_emoticon' alt='Sad' />  Most videokártya beszérzésén vagyokJahm OpenGL-t tettem a gépre, de ugyanezt irja ki.  :crazy0:

[right][post="2540"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][/right][/quote]Nos, ha játszani szeretnél, akkor egy minimum 64MB-os VGA-kártyával próbálkozz, a legújabb NVIDIA vagy ATI kártyagenerációkból. Ezekből a kisebbeket olcsóért is meg tudod venni, de ha szeretnél hosszabb távra tervezni, akkor 128 vagy 256MB-os változatot tudok javasolni. Például Radeon 9600XT 256MB.
-- JÁTÉKOK.HU --
Válaszol
#6
Hello mindenki!!!A problémádra a megoldás szerintem abban van, hogy tegyél fel egy régebbi Detonatort, ha Nvidia kártyád van! A Jedi Academy-nél volt ilyen problémám, a motorja a két játéknak ugyanaz, és egy másik detonator volt a megoldás!Más: Hol tudok Quake 3-at rendelni netről??? Segítsetek plz!!! Vagy ha van eladó eredeti példányotok, az is érdekel, választ a cowex@freemail.hu-ra vagy ide a fórumba írjatok légyszi!
Válaszol
#7
Az a gondom van a q3-al, hogy ha szervert akarok inditani, akkor a consolban azt a hibat adja, hogy recursive error a MAX_CVARS-nal. eddig jo volt, nem tudom mi tortent vele, feltetelezem, hogy valami kulso oka lehet. ha osp-bol probalok szervert inditani, akkor mar be is tolti a palyat, de rogton ahogy beteremt, megjelenik a win-es egerkurzor, es alt f4-el nezhetem megint a konzolt. csatlakozni viszont tudok a szerverekhez. ha tudtok valami megoldast azt megkoszonnem!
Válaszol
#8
HI!Nekem is volna egy kis problémám. <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif' class='bbc_emoticon' alt='Cry' />

Az volna, hogy töltöttem le pályákat, és videókat, és az lenne a kérdésem, hogyan tudom én azokat berakni a játékba???

Légyszi segítsetek, ha lehet E-mailban <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/type.gif' class='bbc_emoticon' alt=':type:' /> , köszi előre is! <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' /> <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wave.gif' class='bbc_emoticon' alt=':wave:' />
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting