A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Origin account eladó: BF4+Premium,Fifa 12-13-14.NFS:Rivals
#1
Eladó a fent említett eredeti 4 éves Origin accountom amin az alábbi eredeti játékok találhatóak:

 

Battlefield 4+Battlefield 4 Premium Edition:

LVL 22-es szint,teli egy csomó kiegészítővel,XP boostal,premium táskával.Előnye a simához képest hogy sokkal több szerverre feltudsz menni,ha tele van a szerver akkor téged tesz előre a sorba a felcsatlakozásnál,plusz ha kijön egy DLC akkor máris naprakészen letöltheted,így már ugye nekem a China Rising is rajta van,és amint kijön a további DLC (kiegészítő) csak letölti és már játszhatod is a csatát Smile

 

Fifa 12-13-14:

LVL 66-os felhasznaló,az összes Fifa magyar nyelvű,magyar kommentátorral.

Amit érdemes ide még megemlítenem,hogy az Ultimate Team értéke 150.000 zsetont ér ami forint viszonylatba olyan 2-3ezer.A klub értékelése 83as besorolású 100%-os összhangal,Barcalys Premier Leauge-s összeállítással az alábbi játékosokkal: Eto,Sturridge,Benteke,Torres,Dembelé,Willian,Nani,Mirallas,Fellaini,Kompany,Cahill,Vídic,Clichy,Richards,Hart,Petr Chec,Willshere,Gerrard.

Ezen kívül ami még jó lehet hogy 84es a virtuális profi,és a storeból nagyon sok kiegészítő elem,mez,adidas csomag,teljesítmény csomag már ki van váltva.

 

Need for Speed: Rivals

Interneten játszható kampány és verseny mód,a versenyző karrier van kitolva és minden kocsi unlockova,ebből 3 kocsi maxra tunningolva.A rendőr kampányt nem kezdtem el,de iszonyatosan jó a játék.

 

Az eladás oka az,hogy más játék mellett (WoW) nincs időm mindezekkel játszani,és a korom miatt többet kell mostmár a munkára+ a családra fordítani mint a játékra.

 

Az ára nagyon baráti,mindössze: 25.000 Ft.

Ha azt nézitek,hogy a BF4+Premium ára csak: 16.000 Ft

a Fifa 14  6.500 Ft

az Nfs Rivals 5.000 Ft a legolcsóbb cd kulcsal is akkor máris jobb az én ajánlatom,hisz telis tele van extrákkal és már használható dolgokkal a felhasználó így semmi más dolgod nincs,csak letölteni és játszani.

 

Telefonszám: 06-30-849-25-60

skype: Gaboka87

facebook: https://www.facebook.com/gabrielsen87

 

   Csatolt fájl(ok) Előnézet(ek)
   
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting