A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Olcsón Eladó Wow Acc
#1
Hello!Eladó wow játékom alap,bc,wtlk.Amikor Icc első szárnyát megnyitották akkor hagytam abba azóta nem is voltam fennt.Csak gc-vel volt töltve.

Arathor alli oldalon vannak a karik:

1,Main karim

http://eu.wowarmory.com/character-sheet....r&cn=Teyla

healer,tank,cica,bagoly gear Ulduar és Totc gear mind1ik pvp gearből is van mindenféle igaz csak deadly.Nagyon sok játékidőm van benne achik mutatják.

2, http://eu.wowarmory.com/character-sheet....ssi%C3%A4s

Nagyon jó kis shadowpap enchantingot nem huztam ki mert csak tailoring mellé vettem fel Teylának fullos megvan.Van holy gearje is ugyanilyen szintű mint ami rajta van.

3, http://eu.wowarmory.com/character-sheet....&cn=Touche

egy nagyon ritka rare farkas gazdája,csak ez a gear van meg pár cucc amit lehet cserélni.

4, http://eu.wowarmory.com/character-sheet....S%C3%A4sha

van combat talenthoz cucca és pvp gear is.

5, http://eu.wowarmory.com/character-sheet....or&cn=Hoek

legujabb szerzeményem prot wari 2 epicel full kékbe Smilelvl 58

6, http://eu.wowarmory.com/character-sheet....&cn=Ephona

hihi majdnem elfelejtettem <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif' class='bbc_emoticon' alt='Tongue' /> lvl 10

Amit elfelejtettem mondani mind a 4 80-as karinak fullos riding skill,prof skill,40.000 gold összesen az accon meg még a bankba is van 1-2 dolog,ritka non-petek,mountból is van egy pár.Van 2 lvl 1-es kari beselépve azt a név foglalás miatt csináltam <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif' class='bbc_emoticon' alt='Tongue' /> Boas cuccok mindenféle.Ha bármit kihagytam volna kérdezetek bátran e-mailben.

Irányár:60.000 gondoltam ha azt nézzük 20ezer csak a játék és 10ezer 1 kari még elis sirom magam mert rengeteg időm van bennük pontosan 3 év éjjel-nappal szal szvsz ez nagyon baráti ár.Csere is érdekel valami jó kis bicóra Umf vagy bármi hasonló (dirt,street féle)tárcsafék,elsó teló,merev váz.Áttadás személyesen Pest vonzáskörzetében.40-be odaadom mert most nagyon kell a kess...


Csatolt fájl(ok) Előnézet(ek)
   
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting