A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magyar LoL, Magyar hibák
#1
Tisztelt magyar társaság,

Mindenek előtt szeretném elmondani, hogy nem ócsárolni, vagy szőrszál-hasogatni szeretnék. Minden tisztelet, és köszönet a magyar változat készítőinek.

Nem tudom, van-e közvetlen kapcsolatotok a magyarítás készítőivel, de két hibát találtam a játékban, ami pusztán esztétikai hiba, ám abból egész' nagy. 

1.: Hiányzó hangfájl: Elég ritkán találkozni vele, mert normális esetben kevés az ötös gyilkosság. Azonban minden bejelentésre több hangfájl is készült, így a 'PENTA KILL' eseményre is. Lehetséges, hogy nem készítettek belőle többet a magyarításért felelős kollégák, vagy csupán felülírás történt a kliensben egy patch alkalmával, ugyanis néha az eredeti Penta kill kifejezés hangzik el a játékban az eseménykor. (Amennyiben ez szándékos, hagyjátok figyelmen kívül. Smile )

2.: Felcsrélt hangfájl: Néző módban rendszeresen előforduló hiba: Lila csapat kék torony lerombolásakor a következő hangzik el: "A kék csapat nexus inhibítora hamarosan újjáépül." (Mi az a "nexus inhibítor" egyébként is?) Értelemszerűen a megfelelő jelzés az "A lila csapat lerombolt egy tornyot." lenne. Minden valószínűség szerint rossz fájlt asszociáltak az angol változathoz.


Kérlek titeket, amennyiben lehetőségetek nyílik rá, jelezzétek ezt a csapatnak! Nincs szükség új felvételekre, csak a hangfájlokat kell átnézni kicsit jobban. Remélem, egy frissítés alkalmával ezek a hibák kijavíttatnak, és örülhetek, hogy hozzájárulhattam ennek a fantasztikus játéknak a jobbá tételéhez. 


Tisztelettel, 

Tamani LustLion

Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting