A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lvl 80 Warlock
#1
Hello!Eladó lvl 80 - as human warlock trollbane eu szerveren. Transzferelhető. Anno bloodsclapról jöttem ide, Trollbanen elég jó pve guildek vannak és sok jó arénás de ha mégsem szeretnéd akkor transzferelj.

A death knightot még nem csináltam meg igy ha transzferelnél egyből megtudod csinálni az új szerveren nem kell 2 karit transzferelni.A Warlock statjai:full epic pve gear 10 emberes és 25 emberes epicek. 2209-2280 spelldmg fel armorral raidbuffba volt már 2600 is. Minden instába raidbe megfelelő a szerelés. Ulduarra is ha majd kijön végre.pvp gear 5/5 set 3 hateful 1 deadly 2 savage továbbá 2 honoros hateful + wintergrasp trinket és cipő. Megvannak a régiek is season 1-4 -ig. Még egy hétig fel van töltve addig farmolok még szval ez még lehet több is addig.Ezen felül:

5000 goldos repülő skill + 1200 goldos northrend repülő skill

10 exalted és legalább annyi revered faction

nether ray epic mount (exalted shatary skyguard)

bronze drake epic mount (heroic culling of stratholme timed-ból esik)

tailor-os repülő szőnyeg szintén epic ( csak tailor tudja használni)

még lehet megveszem az 1900 goldos wyrmrest accord mountot iskb 1500 gold van a karinál még de ez napról napra több lesz amig árulom

rengeteg achivment készen van ( 2.5 éve játszom ezzel a karival)

rengeteg cucc a bankbanjelenleg

150 stonekeepers shard

15 emblem of heroism

8 emblem of valor

8 wg token

ezek a mostani állapotot tükrözik mint mondtam még játszom amig nem kel el és emblem shard wg token napról napra jelentősen több leszBudapesten személyesen odatudom adni az összes játék (alapjáték + bc + wotlk) cd-jét dobozátirányár 40000ft (ha kicsit utánnaszámolsz hogy mennyibe kerülne megvenni a játékokat és fizetni a havi pénzt amig eljutsz idáig rájösz hogy ez az ár egyáltalán nem drága)Ha felkeltettem érdeklődésed irj e-mailt a dav_60@hotmail.com - ra. Ne vegyél fel msnen irj mailt! Ha kell küldök armory linket és válaszolok minden kérdésedre.
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting