A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lvl 80 Retri Pala + Rogue (Full Relentless + T10/Icc25 Pve Gear) + Realm First Achik
#1
Sziasztok.

Eladnám WoW Accountomat amin található egy lvl 80 paladin, egy lvl 80 rogue és több kisebb alt is. A Paladin sokáig m.o egyik legjobb guildjében volt, van több realm first achija, és jelenleg is közel a legjobb retri gearrel, és icc25 ready prot gearrel rendelkezik(42k hp unbuffed). Ezenkívül full relentless(t2fegyó + tabard is) retri pvp gearje is van. Van 3db 310%os mountja több mint 7000 achi pontja(ebben nincsenek benne a könnyű achik pl explorer stb). A Rogue full relentless(csak t1 fegyó), ennél 280%os mount icc25 ready pve gear (több icc25ös loottal). Pala maxos BS/JC (BS icc-n kívül kb minden recept JC csak ami palának kell). Rogue maxos LW/Herba (LW toc25 + ulduar összes recijével).

Az accon kb 6-7k gold van + 1-3k goldot érő cuccok. Van még egy 74es mage full t6-ban Tailor Encha 400+. 70 warrior 66 hunter.

Első tulaj vagyok, az account közel 5 éves, CD és DVD minden megvan.

Csak személyes átvétel érdekel.

További infoért írjatok. -> h_dani@vipmail.hu (MSN is)

Irányár: 50-55k HUF

Armory linkek a lvl80 karikhoz:

[url="http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&cn=Warbalz"]http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&cn=Warbalz[/url]

[url="http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&cn=uncovered"]http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&cn=uncovered[/url]
Válaszol
#2
Mind2 karit folyamatosan fejlesztem amíg el nem tudom adni, a palának szerdától t2 wrathful fegyvere lesz, a rugónak t1.
Válaszol
#3
Megvan a Paladinnak a Tier2 Wrathful fegyó + tabardot is kilehet venni vele.

Ár: 55k huf
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting