A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kérdőívhez Segítség Kérés
#1
Kedves Játékostársak! :-)Egy olyan kutatáshoz kérném a segítségeteket, amelyben az MMORPG játékosok világát szeretném minél jobban megismerni. Ha játszol MMORPG játék(ok)kal, és szeretnél ebben a kutatásban segíteni, kérlek, töltsd ki lécci ezt a kb. 15 perces kérdőívet.Annyit szeretnék hozzátenni, hogy ez a kérdőív nem annyira a játékra, hanem a játékosra koncentrál, és tudom, hogy ez önmagában nem alkalmas a pontos ennek a hallatlan izgalmas világnak a feltérképezésére. A kérdőívem után épp emiatt szeretnék többek között majd mélyebb interjúkat is azokkal, akik benne lennének. :-)Ezzel a kutatással szeretnék hozzájárulni ahhoz is, hogy a negatív előítélekből sikerjön kibújni a játékosoknak, és valóban egy pontos valós kép legyen erről az egészről. :-)

itt látható az említett kérdőív (amelyet eddig már közel 1400 MMORPG játékos töltött ki):[url="http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/408541991/"]MMORPG kérdőív 2011[/url]Nagy örömmel venném, ha válaszadásaitokkal hozzájárulnátok e kutatás sikerességéhez.

Köszönettel:

Ricardos/Richárd
Válaszol
#2
Szeretném jelezni, hogy az eddigi visszajelzések alapján már tudom, hogy az 1 hete kitett kérdőívemben több javítanivaló dolog van (és továbbra is szívesen fogadom az építő kritikákat, és jó tanácsokat), és azokat majd a legközelebbi kérdőíves vizsgálatnál (jövőre 2012-ben és 2013-ban újra megismétlem) szeretném ezeket javítani. <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting