A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Horizons - Magyar kozosseg a Wind szerveren
#1
Sziasztok!



Ez az uzenet azonak szol aki megvettek a Horizons nevu jatekot, vagy tervezik a megvetelet. Elindítottam a magyar fórumot, azért, hogy reményeink szerint már most a játék indulása környékén összefogjuk a magyar játékosokat, és tudjunk egymásnak segíteni. Szeretnénk, ha a kicsiny magyar játékos populáció nem lenne szétforgácsolva különbözö szervereken, hanem játszunk együtt, egy helyen. Szóval, gyertek a Wind shardra játszani, már most is vagyunk úgy 12-15-en. Főleg veterán Everquest játékosokból áll a jelenlegi magyar közösség, gyertek bátran, tudunk segíteni, teljesen kezdő online játékosoknak is. Alapítottunk egy guildet is, a könnyebb kommunikáció érdekében, jelenlegi neve Maffia . A guildbe minden magyar játékost szivesen beveszünk. Ha ideértek, küldjetek egy üzenetet ( /tell) Charcoalgrin-nek.



Magyar Horizons Forum: [url="http://horizons.ah.hu"]http://horizons.ah.hu[/url]

A fórumról: Folyamatosan kerülnek majd fel anyagok az egyes kategóriákban, ezen a fórumon, nem csak kapcsolatot tudunk tartani, hanem mindenféle hasznos leírást, segítséget, miegymást megtalálhattok majd.



A jatek hivatalos honlapja: [url="http://www.istaria.com"]http://www.istaria.com[/url]Magyarorszagon a jatek europai verzioja kaphato, es csak EU szerveren tudsz karaktert inditani. A Magyarok a Wind szerveren vannak
Válaszol
#2
Hali!

Néhány nagyon alap kérdésem lenne!

Hol lehet megvenni a Horizons-t?

Mennyiért?

Mennyi a havidíj?

és mi a gém gépigénye?



Nagyon örülnék ha valaki tudna válaszollni, mert én is szeretném nyomni, de semmijen infom nincs a gémröl csak annyi, hogy van!

De ez elég!!



Elöre is köszönöm!
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting