A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hidden & Dangerous 2
#1
A norvég meteorológiai állomásnál elakadtam...

Kinyírtam mindenkit, a tengeralattjáróban is, minden Complete, csak azokat a fránya papírokat nem találom sehol.

Nem tudjátok hol vannak?
Válaszol
#2
Az előbbi tárgytalan.

Nem tudja valaki,. hogy az Adler kastélynál mit kell csinálni?

Egy emberes a küldetés, egy teherautóval érkezem. Az ürge azt mondja, menjek a tiszthez, aki az ajtó másik oldalán van. Az ajtót kinyitni nem lehet, csak a zárat feltörni. De akkor meg a tiszt elkezd rám lövöldözni. És akármit csinálok, mindig Mission Failed!.

Szóval segítsetek légyszives.
Válaszol
#3
A kastélyos pályán ha mindent jól csináltál, német egyenruha van rajtad, (ebbe a sapka is beletartozik), és remélhetőleg egy MP 40-es. Miután beszéltél a tiszttel - intro video - vedd le a tatyót, mert az angol hátizsák enyhén kompromittáló egy német főhadiszálláson - fegyvert vállra - lehetőleg MP 40-est!!! Ezután már ne mleszel feltűnő, tehát nyugodtan lavírozhatsz az őrök özött. A tiszt, akinek oda kell adni a papírt, kintt található a teherautó - ha szembe állsz vele - jobb oldalánál lévő ajtónál, egy kis piros tábla van az ajtó jobb oldalánál. Oda vidd be a papírt....

Miután elfogadta, menj visssza abba a terembe, ahonnan jöttél, sé várd meg, amíg visssajön a tiszt. Ő mondd valamit, szard le, és mehetsz is keresni az ügynöködet, aki a könyvtárban lesz. A teherautónál menj fel a lépcsőn, arra felé lesz a könyvtár. Elkísér egy terembe, vedd fel a dokumentumot...

A mint felvetted, egy tiszt belép a szobába, fegyvert ránt, lődd le!!! Érdemes adni a csajnak is egy fegyvert. Juss ki a várból!!!!Sok szerencsét!
Válaszol
#4
Az addig okés, de hogy lehet szóra bírni Saltert (a nőt), hogy jöjjön velünk? Mert nélküle nem tudok kijutni a várból, pedig minden ellenséget legyaktam. Szóval az a baj, h nem követ a nő. Hogy lehet? [color="#FF0000"]SÜRGŐS!!!![/color] Már ezt csináltam, amikor nem tudtam kijutni: <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/angry3.gif' class='bbc_emoticon' alt=':angry3:' /> . Pedig már úgy továbbjutnék ezen a "gatyaszaggató" pályán.

rsattila
Válaszol
#5
Amikor lejöttél a dombrol baloldalt van az a hosszu épület.Bemész az ajton a hosszu folyosora érve balra az elsö ajton bemész és ott van az asztalon a helységbe egy német zázszló is van.Remélem sikerül megcsinálnod!
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting