2006.12.29., 23:29
Hát elöszzör is hello mindenkinek!és Kellemes Ünnepeket!
Karakter neve:Hellfury
Karakter szintje:60
Karakter kasztja:Warrior
Életkor:17
Talent:Arms
Guild haladása érdekében megváltoztatnád e talentelésed:Igen
Kulcsok Mc/Onyxia/Bwl/Naxxramas(ONY,MC,BWL kulcs megléte felvételi követelmény amennyiben nincsenek meg addig nem nyerhetsz felvételt ameddig meg nem szerezted őket): Mc,Bwl van onyin most dolgozom vagyis nemsokára meglesz!
HLI Tapasztalat: Zg
Felszerelés: kék/epic, epic gyűrű,Av exalted mace,HW vállas,Lion Heart fejes HW cuccokat szedem most össze ezen dolgozom
Fire res: még csak 75 van de dolgozom a dolgon
Nature res:20
Szakmák,különleges receptek: Mining Engenering különleges nagyon nincs
Előző guildek:Sacred,Internal Decay,Sötétség Légiója,
Akik ismernek és akár kezeskedhetnek érted a klánból:Mindkiller,Sentor
Mennyit tudsz online lenni főleg 19:00-24:00ig(nap/hét):18:30-24:00
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni:Mert szeretnék végre egy jó összetartó közösséget akikkel normális lehet játszani és jó a hangulat
A karaktered saját/vásárolt karater:Saját én huztam fel
Egyéb info amit szeretnél velünk megosztani:Tudom hogy a karim nem a legjobb és hogy nállam 1000 szer jobbakat is felvehetnétek de ugy vagyok vele hogy a nagyok is valahol elkezték vagyis mindenki kaphat egy esélyt vagyis remélem a megjobbakat
Karakter neve:Hellfury
Karakter szintje:60
Karakter kasztja:Warrior
Életkor:17
Talent:Arms
Guild haladása érdekében megváltoztatnád e talentelésed:Igen
Kulcsok Mc/Onyxia/Bwl/Naxxramas(ONY,MC,BWL kulcs megléte felvételi követelmény amennyiben nincsenek meg addig nem nyerhetsz felvételt ameddig meg nem szerezted őket): Mc,Bwl van onyin most dolgozom vagyis nemsokára meglesz!
HLI Tapasztalat: Zg
Felszerelés: kék/epic, epic gyűrű,Av exalted mace,HW vállas,Lion Heart fejes HW cuccokat szedem most össze ezen dolgozom
Fire res: még csak 75 van de dolgozom a dolgon
Nature res:20
Szakmák,különleges receptek: Mining Engenering különleges nagyon nincs
Előző guildek:Sacred,Internal Decay,Sötétség Légiója,
Akik ismernek és akár kezeskedhetnek érted a klánból:Mindkiller,Sentor
Mennyit tudsz online lenni főleg 19:00-24:00ig(nap/hét):18:30-24:00
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni:Mert szeretnék végre egy jó összetartó közösséget akikkel normális lehet játszani és jó a hangulat
A karaktered saját/vásárolt karater:Saját én huztam fel
Egyéb info amit szeretnél velünk megosztani:Tudom hogy a karim nem a legjobb és hogy nállam 1000 szer jobbakat is felvehetnétek de ugy vagyok vele hogy a nagyok is valahol elkezték vagyis mindenki kaphat egy esélyt vagyis remélem a megjobbakat