A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hatalmas Wow Account Akcio!
#1
Ha komolyan akarod nyomni, illetve minden kasztot játszanál, ez a te lehetőséged hogy elkezd a játékot!-Mind a 10elérhető kaszt kimaxolva 80-as szintre (kivéve a paplvl75ös)

-4 Főkarakter, szuper gearben, epic mountal (10000g összértékben költve a lovakra), rengeteg extra cumóval a bankban (epikus szetek, több féle talent fákhoz, lehet váltogatni a karik talentjeit aktívan)!

-Minden karakter képzettsége kimaxolva

-Rengeteg extra epikus recept képzettségekhez megvásárolva (darabjuk 1000-2000g körül van Aukciós házban)

-Bármilyen lila cucc készíthető a karakterek képzettségeivel, ami elérhető a játékben (egy-kettő irtó drága és ritka kivételével)

-Minden karakter egy oldalon, horda, egy szerveren! Hatalmas előny ha fejlesztgetni akarod valamelyiket és pénz kellene, csak átugrassz a gyüjtögetős karira, aki gyorsan tud farmolni és máris megvan az alapanyag/arany menyiség

-Több mint 200napi játék van a karakterekben összesen, majdnem fél év!

-Több mint 100ezer elköltött arany összesen csak ezekre a karakterekre!

-Egyik karakter egyszemélyes guildel rendelkezik, guild bankal, négy zsákkal (erre is több ezer aranyat költöttem)Ár megegyezés szerint, alkudni lehet, de senki ne számítson arra hogy megkapja a tiz kimaxolt karaktert 20ezerért (karakterenként árulnak accokat 10-30ezer között).A karaktereket nem sorolom fel biztonsági okokból. Aki komolyan érdeklődne, Írjon:

WoWsell@ymail.com
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting