A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Goodgame Empire fiók eladó!!!
#1
Kedves Játékosok, jövendőbeli Játékosok!

Az egyre fogyóban lévő időm miatt eladóvá vált a Goodgame Empire accountom, melynek megvásárlása egy kezdő játékosnakkiválónál is nagyobb lehetőséget és élményt, egy tapasztaltnak pedig újabb erőforrást és sikereket nyújtana. Smile

Nagyon sok pénzt és időt fektettem a játékba, ezért biztosítva lenne a kiváló játékélményetek is! Jelenleg 104 392 rubinnal13 000 pénzel, több mint 700 legendás és elit katonával és még rengeteg prémium épülettel rendelkezik az account. Összesen 850 katona található a kastélyban, további legalább 20/ 20 2db erődítményben. Nem is beszélve a hatalmas mennyiségű prémium védekezési és támadási eszközökről! (kb. 700
És ha még hozzászámoljuk, ezek az adatok nem 70. hanem 37. szinten állnak rendelkezésre, akkor el lehet képzelni mekkora pusztítást tud mérni bármelyik kb azonos szinten lévő várra!

Mellesleg az accountnak van még egy prémium kastélya is Az Örök Tél Gleccserének területén, ahol szintén állomásoznak elit katonák.

Indulóárnak a 16 500Ft-ot lövöm be, megbeszélésekért és részletekért keressetek bátran a vigh.marton77@gmail.com -on!
Válaszol
#2
Kedves Játékosok!

Szabadidőmben már nem lesz időm játszani a játékkal, ezért a 70+950-es szintű accountomat eladnám. 
7 évig folyamatosan fejlesztettem, elég jól ki van építve. Eszközökből is van bőven, Pl. fapajzsból fővárban 1,2 milla felett van. 
Kán táblák is milla felett. Hatalompontom 2 milla feletti.
Rengeteg relikviás pk, eventekhez optimalizálva. Relikviás felszerelésraktár közel fullon van, akár még tovább is fejleszthetőek a pk-k.
Távos valkűr támadók már 10-es szintre fejlesztve, közelesek 3. szinten. 
Fővárban több 10k valkűr eltartható, közelesek már erődökben is toborozhatóak. 

Érdeklődést a mozso9204@gmail.com címre várok.

Üdv:

Mozso92
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting