A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fekete képernyõ
#1
Üdv. A problémám a következő hibaüzenettel merül ki. történt már router reset, gép újratelepítés, lol telepítés, tűzfal kikapcsolás stb stb. A costum és a spect mód tökéletesen működik, a hiba csak a normal vagy ranked játékok létrehozás után és betöltése közben jelentkezik. Remélem van valami használható információ. KöszönömCsatolt fájl(ok) Előnézet(ek)
   
Válaszol
#2
Nem akartam erre az oldlra regisztrálni, de a karmámnak ez biztosan jót fog tenni.. Big Grin

2 napja én is ezzel a problémával küzdök.. De végre megtaláltam rá a megoldást ami ebben a videóban van tökéletesen elmagyarázva:

 

http://www.youtube.com/watch?v=gMo532Q_bBI

 

Remélem tudtam neked segíteni, azért jelezz vissza hogy működik e! Smile


 

Válaszol
#3
Hali!

 

A problémám nekem is ugyanez, annyi különbséggel, hogy sehogy sem tudtam megoldani. A koliban tökéletesen működik, itthon nem akart. Akkor megbütyköltem, átengedélyeztem az összes tűzfalon (mert a kikapcsolással nem működött.). Ment itthonról a game úgy 2 hétig, aztán megint nem. Azóta nem tudok vele itthonról játszani. Ma felhívtam a szolgáltatót, azt mondta nincsen lekorlátozva, valószínűleg a router tűzfala tiltja le. Kilőttem azt is. Így sem megy. Át dugtam vezetékes netre, így is ugyanazt írja ki. Mit tudok még vele ezen kívül kezdeni?!

 

A választ köszi: Gini

Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting